Selmeczi: Már megint Soros pénzén ér minket támadás

2013. november 06. 18:41

A Human Rights Watch nemzetközi jogvédő szervezet a szerdán közzétett jelentésben azt írta, hogy Magyarországon a családon belüli erőszak kezelésére kiépített rendszer egyszerűen nem működik.

2013. november 06. 18:41

Már megint Soros György pénzén támadják Magyarországot – így kommentálta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a Human Rights Watch (HRW) kapcsolati erőszakkal foglalkozó jelentését. 

A HRW szerint a rendőrségi tétlenség, a jogi és iránymutatásbeli hiányosságok miatt nem kapnak megfelelő védelmet a családon belüli erőszakot elszenvedő nők, akiknek az állami segítségnyújtási rendszer elégtelenségeiből kifolyólag gyakran nincs más választásuk, minthogy visszatérjenek bántalmazójukhoz.

 
Selmeczi Gabriella erre reagálva az MTI-nek azt mondta: ennek a kritikának egészen más mozgatórugói vannak, mint a családi erőszak iránti valós aggodalom.
 
A szóvivő szavai szerint egy újabb, „mesterségesen generált nemzetközi nyomás szemtanúi lehetünk”. Meglehetősen elgondolkodtató egybeesés – folytatta –, hogy e New York-i székhelyű szervezetnek a mecénása az a Soros György magyar származású amerikai üzletember, aki Bajnai Gordon alapítványát és Gyurcsány Ferenc cégeit is „pénzzel tömködi”. Soros György tavaly „20 millió dollárral stafírozta ki ezt a szervezetet”, amely az elmúlt egy évben nem először támadja Magyarországot – mondta Selmeczi Gabriella. 
 
Hangsúlyozta: ha egy kicsit is törekedtek volna a hitelességre, akkor elkerülhetetlen lett volna annak megállapítása, hogy először a rendszerváltás óta most érdemi lépések történnek a családon belüli erőszak megfékezéséért és büntetéséért Magyarországon.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2013. november 07. 10:37
"Selmeczi: Már megint Soros pénzén ér minket támadás" Amikor Soros pénzelte az ügynök górédat, akkor nem járt a szád, mint a kacsa picsája.
DezInf
2013. november 07. 10:23
Soros György vak komondorokat tenyészt! Jó lesz figyelni, ki esik át rajtuk majd:)))
6qwasyx
2013. november 07. 08:18
Vajon mit használ Gabika szépség ellen? Nagyon hatásos!
VakzKommondor
2013. november 07. 08:11
Úgy mint múltkor, amikor a viktorkát kinevelte? te ostoba kurva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!