A Parlamentnél ülősztrájkol a HÖOK-elnök

2012. december 19. 10:37

Nagy Dávid az Országgyűlés épületével ülősztrájkol a tervezett felsőoktatási átalakítások és a keretszámok csökkentése elleni tiltakozik.

2012. december 19. 10:37

Ülősztrájkba kezdett a tervezett felsőoktatási átalakítások és a keretszámok csökkentése elleni tiltakozásul a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke szerda délelőtt. Nagy Dávid, aki a kormányülés kezdetekor foglalta el az Országgyűlés épületével szemben felállított széket, azt mondta: addig sztrájkol, amíg sajtótájékoztató vagy személyes tájékoztatás keretében információt nem kap a kormány üléséről. Ha ez megtörténik, délután „állampolgárként” csatlakozik a diákdemonstrációhoz, ha nem, akkor akár éjszakára is marad. Hozzátette: rendszeres orvosi ellenőrzésben részesül.

Nagy Dávid felidézte a hallgatói szervezet korábbi bejelentését, hogy minden országgyűlési képviselőnek levelet küldenek, és arra várnak választ tőlük, hogy egyetértenek-e a felsőoktatási keretszámok csökkentésével. A leveleket szerdán feladták – tette hozzá.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. december 19. 21:32
Nagy Dávidtól el is várom, hogy ott üljön, a nagy nyári melegek beálltáig!
ballada
2012. december 19. 13:19
Tüntető diákok lekésték gyurcsany(i) lébőjt sátoros tüntetését.
kjkj945
2012. december 19. 13:11
"""rendszeres orvosi ellenőrzésben részesül. "" Nagyobb mint bösme!! Aki az 5 napos éhségsztrájkjánál nem kapott orvost!! Ez az orvos pszichiáter?? "" akkor akár éjszakára is marad"" A hajléktalanok orvos nélkül több éjstakát is kibírnak!! Fűtött takarót is kap???
medvetánczos
2012. december 19. 13:03
csak fel ne fázzon a veséje, mert akkor még vagy 10 évig egyetemista marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!