Felmondott a Neo FM stábja, elhallgat a Bumeráng

2012. augusztus 06. 11:43

Közösen adták be felmondásukat a Neo FM munkatársai, a lépéssel Bochkor Gáborék is szolidaritást vállaltak – értesült a hvg.hu. Keddtől elhallgathat az országos kereskedelmi rádió.

2012. augusztus 06. 11:43

Hétfői hatállyal benyújtotta felmondását az új tulajdonosnak a Neo FM mind a huszonöt munkatársa. A HVG információi szerint a Bumeráng munkatársai is szolidaritást vállaltak a dolgozókkal. Hétfőn még előre felvett műsorok kerülnek adásba, keddtől azonban elhallgathat az országos kereskedelmi rádió.

A döntés mögött többek között az áll, hogy a tulajdonosváltás óta nem kaptak fizetést a rádió munkatársai, illetve hogy a rádió egyik munkatársa szerint az új tulajdonos minősíthetetlen stílusban beszélt velük egy értekezleten. Az értekezletről Bochkor Gábor idő előtt, feldúltan távozott.

A 800 milliós tartozást felhalmozó FM 1 Zrt. összes részvényét július elején vette meg öt forintért a Dr. M-Media Kft. Az előző tulajdonosok, Székely Gábor és Horváth László még június 18-án kértek csődvédelmet.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2013. február 07. 08:35
A facebookon még a futóbolond feltónak is vannak rajongói.
slomovicz
2012. augusztus 07. 22:10
Nagyjó urak! Aztán az a hiányzó hétszáz millió forintal mi lesz? Kiszámoltam - húsz darab lélegeztető gépet lehet ezen venni. Tessék csak a kasszához fáradni. :-)
Honfi-fi
2012. augusztus 07. 15:18
amúgy remélem, büdös bocskor torkán akad a szó és épkézláb adónál nem talál munkát elsősorban Horváth Mariann lefikázásáért gondolnám, hogy ezt kívánom neki
Steppenwolf
2012. augusztus 07. 15:18
Ez meg nem történté aligha teheti az otromba viselkedését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!