Személycserék a Barátok köztben

2012. június 12. 10:48

Németh Kristóf távozása után több fiatal színész is kilép a Barátok köztből, figurájukat mások viszik tovább. A sorozat producere a Blikknek úgy nyilatkozott: jól bevált forma a Barátok közt sorozatban, eleinte talán kicsit zavaró, de idővel hozzászoknak a nézők.

2012. június 12. 10:48

A Blikk információi szerint a sorozatban Gézát alakító Németh Kristóf után több színész is kiléphet a Barátok köztből. A lap azt írja, a fiatal karakterek megmaradnak, de az azokat alakító színészek kicserélődnek: Aradi Balázs, Barna Zsombor, valamint a Timikét és Mátét alakító gyermekek is búcsúznak a Mátyás király tértől.

Balázs és Zsombor a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatják tanulmányaikat, amely hallgatóinak nem engedélyezi a sorozatban való részvételt. A két fiú utódját a hét végén válogatáson kezdi keresni a stáb. A sorozat producere Timike – Berényi Miklós és Nóra közös kislánya –, valamint Máté, a Juli legkisebb fiát alakító színész cseréjéről a Blikknek úgy nyilatkozott: a Mátét alakító Puha Kristófnak kicsit több szerepe lesz, komolyabb szövegeket kell majd megtanulnia, illetve Timike jelleme is olyan fejlődésen megy át, ami megkívánja az új szereplőt, Jelinek Évát. A producer elmondta azt is, a színészcsere jól bevált forma a Barátok közt sorozatban, eleinte talán kicsit zavaró, de idővel hozzászoknak a nézők.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!