Jobbik: Kormányzati pofon a dolgozóknak

2012. január 08. 12:11

A radikális párt újra bevezetné a többkulcsos jövedelemadót, ami szerintük jó hatással lenne a gazdaságra.

2012. január 08. 12:11

A munkanélküliségre, a vállalkozások működésére, az életszínvonal emelkedésére és a költségvetési bevételekre egyaránt sokkal kedvezőbb hatása lenne az igazságosabb, többkulcsos személyi jövedelemadó újbóli bevezetésének és az élőmunkára rakódó járulékok csökkentésének – közölte Bertha Szilvia, a Jobbik országgyűlési képviselője. 

A jobbikos politikus szerint a decemberben módosított munkaszerződések jellemzően nem magasabb béreket, hanem alacsonyabb foglalkoztatási óraszámot tartalmaznak, legjobb esetben is a 2011-es fizetésért. Bartha úgy véli: sok esetben a vállalkozások inkább létszámcsökkentéssel próbálják a költségeket finanszírozható szinten tartani. Bertha Szilvia úgy fogalmazott: a kormány megint adott egy nagy pofont mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anticonstitutionnelle
2012. január 09. 10:00
Nem kell többkulcsos adó. A kisvállalkozások úgyse fizetik be, másrészt pedig az értelmes, magasan képzett emberek tipliznek külföldre.
Kala pál
2012. január 08. 13:51
Egy kicsit megnyugodott az orvostársadalom,ígéretet kaptak kereset növekedésre.Vegyük tőlük gyorsan vissza a másik kezünkkel csak ne maradjanak itthon,aztán meg támadhatjuk a kormányt mert semmit nem tesz az orvosokért de ide lehet sorolni más szakmákat is.
kjkj945
2012. január 08. 13:18
És miért nem vezetik be a VAGYONADÓT? Akkor eselyegyenlősség lehetne, mert aa milliárdosok többet fizetnenek.
L066H
2012. január 08. 12:34
"A radikális párt újra bevezetné a többkulcsos jövedelemadót, ami szerintük jó hatással lenne a gazdaságra. " Az imf támogatja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!