Kásler Miklós senki életével nem szórakozhat!

2020. június 09. 15:12

Rettenetes Kásler Miklós felelőtlen kijelentése.

2020. június 09. 15:12
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Rettenetes Kásler Miklós felelőtlen kijelentése. Az egészségügyért is felelős miniszter egy interjúban arról beszélt, hogy nincs következménye, ha elhalasztják a mellrák szűréseket. Orvosként, az onkológiai intézet volt vezetőjeként pontosan tudnia kell, hogy ez ostobaság.

Évekig voltam az Összefogás a Mellrák Ellen fővédnöke. Számtalanszor találkoztam kétségbeesett nőkkel, akiknél, ha időben diagnosztizálják a daganatot, meggyógyulhattak volna. Szörnyű volt hallgatni azokat a történeteket, hogy a betegek nem jutottak időben orvoshoz, és nem tudták elkezdeni a megfelelő kezeléseket. Minden szakértő tudja, hogy mennyire sokat számít 1-2 hónap. Kásler Miklósnak is tudnia kell! Éppen ezért botrányos a kijelentése. Kásler Miklós senki életével nem szórakozhat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2020. június 11. 11:34
Nagy szája megnyílik, tüdeje kitágul, ily módon rikácsol a banya a szegény Káslerrul... Hogy rohadna meg a saját piszkában!
u.cserkész
2020. június 10. 11:18
A Sharif Horthy unoka bocsánatot kért a nagyapja bűneiért. A baloldal nagy örömére. Te mikor kérsz bocsánatot a nagyapád gazemberségei miatt??? Ahelyett, hogy lököd az aljas szövegeidet.
Krupp Skya
2020. június 10. 07:39
A hegyi kecskebaknak van ilyen fejtartása amikor el akarja űzni az idegen bakokat a nőstények mellől Mi az barna és szarva van? Klára
confitür
2020. június 10. 06:26
Nem Kásler,hanem Te és a férjed szórakoztok sok-sok ember életével. Van némi fogalmad róla kedveském,hogy a devizahitelekbe eddig hányan haltak bele ? És ez csak egy a sok közül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!