Az új év elé

2014. december 16. 11:30

Az új évbe csobbanjunk bele tisztán, szabadon, békességesen.

2014. december 16. 11:30
Böjte Csaba
Facebook

„Hegyeinkben a kis patak a belé hullott szemetet nem viszi magával, ezért is mondogatták nagyapáink, hogy az a patak, melyik hét kövön keresztül folyik, az tiszta, annak a vizét lehet bátran inni!! Szeretettel imádkozom, hogy legyetek, legyünk ilyen kristálytiszta patakok, a belénk hulló sértéseket, fájdalmakat rakjuk le létünk partjaira, és az új évbe csobbanjunk bele tisztán, szabadon, békességesen!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2014. december 16. 18:24
KEDVES CSABA TESTVÉR! ARRA KÉREM,KERESSE FEL AZ AZONOS NEVŰ FIRKÁSZT A NÉPSZABADSÁGNÁL ÉS ADJON NÉKI MINTÁT A BÉKESSÉGBŐL ÉS A MAGYARSÁGBÓL!!!
Sinistra
2014. december 16. 16:43
A tapos a magyarorszagiak gunyneve Erdelyben. Taposok, mert folyton etrendkiegeszitoket hasznalnak. Bezzeg a szekelyek... Lasd, hany rakos beteg van Gyimesben, mert olyan hamut hasznalnak a kertekben, ami muanyagok elegetesebol szarmazik.
Sinistra
2014. december 16. 15:10
Halat adok Istennek, hogy nem taposnak szulettem - mondta ezt Csaba testver par eve Csiksomlyon, sok tapos elott. 99%-ban a taposok penzebol jotekonykodik.
Sulammit
2014. december 16. 12:39
Köszönjük a jó tanácsot Csaba testvér. Ha nem rakjuk le, a sok belénk és ránk rakodott rosszat, magunkat mérgezzük vele és a mellettünk élőket. Isten áldjon téged is, te korunk szentje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!