Black Lives Matter propaganda a fideszes médiagépezetben?

2023. december 31. 07:11

Nos, ebben a hírben semmi nemzeti nincs, de talán még sport is kevés van – inkább csak érzékenyítés.

2023. december 31. 07:11
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Telegram

»A gyakran rasszista inzultusok kereszttüzébe kerülő Vinícius új tetoválásának jobb felső sarkában egy felirat látható: »Black lives matter«, azaz »A fekete életek számítanak«, alatta pedig négy színesbőrű sportlegenda látható« – írja a Nemzeti Sport online.

A Real Madrid brazil játékosa, Vinícus Junior új tetoválást varratott. Az alkotáson, amely a játékost »ékesíti« ezentúl, csak néger sportolók szerepelnek egy »Black Lives Matter« felirattal.

Nos, ebben a hírben semmi nemzeti nincs, de talán még sport is kevés van – inkább csak érzékenyítés.

Nincs azzal baj, hogy őrzi az identitását. Szeresse mindenki a saját fajtáját, legyen rá büszke.

Azonban egy ilyen nyílt politikai/ideológiai állásfoglalás után Vinícius Junior ne sértődjön meg, ha azok is kifejtik a nézeteiket a stadionokban, akik az övével ellentétes véleményt vallanak, vagy európaiként a fehér, európai rassztudatukra lesznek büszkék és azt jelenítik meg Európa lelátóin.”

***

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. január 01. 04:34
A BLM megmutatta, hogy egy demokráciában hogyan lehet harcolni a rasszizmus ellen. A BLM megmutatta, hogy milyen az a demokrácia ahol így kénytelenek harcolni a rasszizmus ellen. Mi a saját demokráciánkat építjük! A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk!
alexandrosz-2
2023. december 31. 18:09
Nigger majom. Leszarom.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. december 31. 14:29
A cionista zsidesz társadalompolitikája nem különbözik a baloldaltól, csak 5 évvel lemaradva követi.
istvanpeter
2023. december 31. 13:05
Sajnálatos módon, minden embercsoport lelkében és tudatában jelen van a kivagyiság, ami a féktelen uralkodási és harácsolási aspirációkból következik, s mindezt a ténylegesen meglévő lelki, szellemi és kulturális különbségek csak még jobban felerősítik noha, a liberális önkény ez utóbbiak detektálását és elemzését szinte betiltja és bünteti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!