Rasszista szappanadagolótól rettegnek a UCLA diákjai: nem látja a sötét bőrt?

2021. április 30. 12:02

A kaliforniai UCLA egyetem hallgató azt állítják, hogy az automatikus szappanadagolók rasszisták. Az ideológiailag túlfejlett egyetemisták ezek szerint azt feltételezik, hogy a szappanadagolókba gyárilag kódolják a faji megkülönböztetést.

2021. április 30. 12:02
null
Takács Zsolt

Sullivan Israel a College Fix oldalán osztotta meg, hogy az UCLA egyetem néhány hallgatója azt állítja, hogy a mellékhelyiségekben található automatikus szappanadagolók rasszisták. A felháborodás alapja az, hogy

egy diák azt állította, hogy az adagoló nem érzékeli a kezét a bőrének a színe miatt

– írja a Blaze. Egy másik hallgató azt mondta, hogy az adagolók arra kényszerítik a fekete és barna bőrűeket, hogy a tenyerüket mutassák az érzékelők felé, amely persze sokkal világosabb – olvasható a Zero Hedge cikkében. 

A Sullivan Israel szerint összeesküvés elmélet, hogy a szisztematikus rasszizmus és a fehér felsőbbrendűség egyfajta rejtett erőként vesz körül bennünket, átjárja az emberiséget és hatalmat gyakorol a társadalom felett. 

Israel a tudomány segítségével cáfolja a hallgatók feltevését: mint írja, az érzékelők nem látnak emberi kezeket és nincsenek szemeik. Ezek az eszközök egy egyszerű PIR-szenzorral 

az emberek által kibocsátott infravörös fényt érzékelik, bőrszíntől függetlenül.

Israel véleménycikkében elismerte, vele is többször előfordult, hogy nem működött a szappanadagoló, de sosem gondolt emiatt egyből antiszemitizmusra.

Israel aggodalmát fejtette ki azzal kapcsolatban, hogy az UCLA hallgatói valóban azt gondolták, hogy a fehér felsőbbrendűség nevében készítették el ezeket az egyszerű eszközöket, ráadásul Ez nem egy diák által felvázolt elmélet, hanem egy világnézet, amit több mint 80 hallgató támogatott – fejezi be gondolatait Israel.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2021. május 23. 01:01
csak egy dolog van, ami gyorsabban terjed a fénynél... a sötétség... :)))
di78
2021. május 23. 01:00
"Israel aggodalmát fejtette ki azzal kapcsolatban, hogy az UCLA hallgatói valóban azt gondolták, hogy a fehér felsőbbrendűség nevében készítették el ezeket az egyszerű eszközöket" di78 aggodalmát fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy az UCLA felsőfokú intézet, olyan segghülye hallgatókat nevel ki, akik nem érik el egy közepesen értelmes mucsai csimpánz értelmi szintjét.
Kovács József
2021. május 23. 01:00
Mi lesz a következő? Miért fehér a folyékony szappan, miért nem fekete?
Megtalálta
2021. május 23. 01:00
És ezek értelmiségiek a felsőoktatásban. Sötét hely lett ez az Usa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!