A Queens Of the Stone Age nyitja, Calvin Harris zárja a Szigetet

2014. január 22. 12:45

Idén a megszokottól egy héttel később kezdődik a Sziget, melynek immáron a nulladik napján is közel teljes üzemben működik majd a fesztivál. Ezen a napon lép fel például a Queen of the Stone Age. Idén is lesz End Show, a fény- és tűzijátékkal feltúrbózott záró bulit ezúttal Calvin Harris adja.

2014. január 22. 12:45

A Queens Of the Stone Age, az új lemezzel visszatérő Placebo, a nemzetközi szakma által az év befutójának választott Imagine Dragons mellett a Brit Awardson négy kategóriában is nominált Bastille és az idei Szigetet záró fény- és tűzijáték show keretei közt fellépett Calvin Harris is ott lesz a fesztiválon. A most bejelentett nevek között van továbbá a Klaxons, Stromae, a Starlight Girls és Laidback Luke is.

Jó döntésnek tűnik, hogy egy héttel csúszattuk a Sziget dátumát, hisz már most jobb neveket tudunk bejelenteni, mint tavaly ilyenkor és a kilátások is biztatóbbak” – idézi a közlemény Gerendai Károly Sziget főszervezőt. Korábban azzal indokolták az új időpontot, hogy ha a Sziget – mint eddig – egy időben zajlana az egyesült államokbeli és japán fesztiválokkal, a sztárokat továbbra is nehéz lenne Európába csalogatni. Így nagyobb az esélye, hogy a kontinensen legyenek az éppen koncertturnén levő fellépők.

Újdonság az is, hogy a 2014-es fesztivál „nulladik” napján, augusztus 10-én nemcsak egy koncert várja a közönséget, hanem teljes üzemben működve, egymást követik a nagyszínpadi koncertek. Ezen a napon lép fel például a Queens of the Stone Age. Idén is a tavaly sikert aratott End Show zárja a Szigetet, a látványos esemény sztárfellépőjének a szervezők Calvin Harrist szerződtették.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aharoni
2014. január 22. 17:30
Jesszusmária, újra jönnek ezek a nyugati judeobolsevik liberálnihilista fiatalok....Békemenetet és templomi virrasztást a lelki üdvükért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!