Elképesztő eset: több nyílpuskás támadás is történt Londonban, egy férfit letartóztattak

2024. március 18. 12:20

A házkutatás során más fegyvereket és késeket is találtak nála.

2024. március 18. 12:20

Nyitókép illusztráció. Fotó: Rasid Necati Aslim / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Gyilkossági kísérlet gyanújával tartóztattak le egy férfit, miután Londonban két ember is megsérült nyílpuskatámadásokban – írta a Sky News.

A Metropolitan Police közölte, egy úgynevezett hírszerzésen alapuló rendőri művelet részeként vették őrizetbe a 47 éves férfit vasárnap este 11 óra körül Shoreditchben.

A rendőrség hozzátette, hogy a cím átkutatása során 

egy nyílpuskát, késeket és más fegyvereket találtak.

James Conway nyomozó főfelügyelő elmondta: „Nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy a közösségben milyen nagy az aggodalom a szörnyű támadások után”.

Conway hozzátette, „az első incidenst követően a rendőrség azonnal reagált. Jelentős nyomozást vezettek, amely magában foglalta a térfigyelő kamerák átvizsgálását, a hírszerzést, valamint a törvényszéki munkát”. Eközben egy másik egység a lakossági felhívásokat kezelte és járőrözést végzett – idézte a főfelügyelőt a lap.

Elhangzott, hogy a vasárnap esti letartóztatás jelentős fejlemény volt a nyomozásban, „de ez továbbra is egy összetett és folyamatban lévő rendőri művelet”.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­­l­á­­­n­­­y­o­­­k­­ ­­v­á­r­­­n­­­a­­­k­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
MaBaker
2024. április 01. 19:23
Micsoda nagybetűs HÍR
letsgobrandon-2
2024. március 18. 12:28
bőven volt elmebeteg a briteknél a migráncs fostenger előtt is... ez valami angolszász génhiba .. nyílván a beltenyésztés mellékhatása
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!