Izrael ellen lép fel az Antifa és az LMBTQ-mozgalom

2023. október 30. 13:11

Egy felhasználó az X-oldalán azt írta, az iszlamista, fasiszta, kommunista baloldal, Antifa, BLM, antiszemita radikális LMBTQ+ stb. támogatják Palesztinát, a normális átlagemberek nem.

2023. október 30. 13:11

A Magyar Nemzet összeállítást készített a hétvégi palesztinbarát tüntetésekről, amelyeket Londonban, Rómában, Melbourne-ben, Berlinben, Isztambulban és New Yorkban tartottak. A demonstrációk új fejleménye, hogy az LMBTQ-közösségek mellett az Antifa is elkezdte támogatni az Izrael-ellenes tüntetéseket.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Egy felhasználó az X-oldalán azt írta, 

az iszlamista, fasiszta, kommunista baloldal, Antifa, BLM, antiszemita radikális LMBTQ+ stb. támogatják Palesztinát, a normális átlagemberek nem. 

A lap emlékeztet, közelmúltban Angliában támadtak angol zászlós járókelőkre palesztin és Antifa-csoportok. A videót azzal a megjegyzéssel töltötték fel a közösségi médiára, miután szélsőbaloldali agitátorok és Szabad Palesztina tüntetők támadtak rájuk, csak a hazafias dalokat éneklő angolokat tartóztatják le. Ez a videó rávilágít arra, pontosan mi történik. Nincs igazság, nincs béke?

Nyitókép: Burak Bir / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2023. október 31. 22:21
"iszlamista, fasiszta, kommunista baloldal, Antifa, BLM, antiszemita radikális LMBTQ+ stb. támogatják Palesztinát" Ez a fúzió olyan mint Magyarorszagon a bal oldal. Probalja már valaki össze gyúrni a kocsonyát, kirantott húst, gulyast meg sült krumplit. ha ki eszik meg ilyen mixet?
alexandrosz-2
2023. október 30. 18:03
Helyes. Ne csak a magyarokat terrorizálják állami segédlettel!
connorj
2023. október 30. 17:00
„Mária mély csendje hulljon a szívedre, Mária szent könnye cseppenjen kezedre, Mária érzése áradjon lelkedbe, Mária mosolya fogadjon a Földre, Mária rózsája illatozzon körbe, Mária nyugalma hordozzon betöltve.” istenanya.hu
Gonella
2023. október 30. 16:51
aki élt már a 70-es években annak nem új dolog a jelenleg is virulens baloldali antiszemitizmus. a nyugati baloldali értelmiség által is kaserolt baader-meinhoff csoport, a vörös brigádok és az egyéb anarchista csoportok már akkor szoros kapcsolatokat ápoltak az arab és palesztin terrorizmussal és a pfsz-el, különösen annak is a terrorista szárnyával. nincs új a nap alatt. a jelenleg is baloldali befolyás alatt álló eu vezetői napjainkban ugyan ezt teszik. az európát elárasztó iszlamista terrorcselekményektől megfélemlített európai polgárok csak észreveszik végre, hogy vezetőik a vesztükre játszanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!