Medvegyev újabb 9/11-el fenyegette meg Amerikát

2023. szeptember 11. 09:27

„Úgy tűnik, hogy mindenki hozzászokott az USA undorító önimádatához” – szögezte le a volt elnök, majd megfenyegette a nyugati országot.

2023. szeptember 11. 09:27

Dmitrij Medvegyev a Telegramján tett közzé egy rövid szöveget, mintegy megemlékezvén 9/11-ről. Oroszország korábbi elnöke kifejtette, hogy „úgy tűnik, hogy mindenki hozzászokott a nyugati országok, különösen az USA faragadatlanságához és undorító önimádatához”, majd folytatta, „a saját igazukba és kizárólagosságukba vetett aggálytalan hitükhöz. Az általános arroganciájukhoz minden kérdésben”.

Madeleine Albrightot idézte: „Ha erőszakot kell alkalmaznunk, az azért van, mert mi vagyunk Amerika. Mi vagyunk a nélkülözhetetlen nemzet. Magasan állunk. Mi messzebbre látunk a jövőbe.”

Az orosz politikus ezután Amerika szemére vetette, hogy 

elment az eszük, felhánytorgatta a „jogellenes szankciókat Oroszország és a velünk baráti országok ellen”, miközben a Nyugat „bármilyen fegyvert szállíthat ellenségeinknek”.

„Az amerikaiak »szent tehenek«, még akkor is, ha kémek, elvonókúrán reszkető drogfüggők vagy pedofilok, akiknek nyál van a szájuk sarkában. Ez mindennel így van” – szögezte le.

„Nem akarom ezt bevonzani, 

de számítani lehet arra, hogy valamelyik pillanatban a terroristák újra elkövetnek egy olyan támadást, mint amilyen a 2001. szeptember 11-i volt, csak nukleáris vagy biológiai komponenssel.

Vagy ami még rosszabb: valamelyik nukleáris ország vezetője elveszti a fejét és érzelmi alapon dönt a tömegpusztító fegyverek bevetéséről. Főleg, hogy a nukleáris klub folyamatosan bővül és jelentős részét semmilyen kötelezettség nem köti” – fejtegette Medvegyev.

Nyitókép: AFP

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2023. szeptember 12. 21:26
11-gyel egy + (-val, -vel ) teljes hasonulás
falcatus-2
2023. szeptember 11. 11:52
elgurult a gyógyszere ? így nem egy komoly politikus benyomását kelti, józan, higgadt, megfontolt gondolkodókra van szükség ebben a konfliktusban (is). Olyanra, amilyent eddig is tapasztalhattunk az orosz vezetéstől
connorj
2023. szeptember 11. 11:36
Humorzsàk a legnagyobb király.😊
olajfa1
2023. szeptember 11. 11:29
Jó lenne ha Medvegyev kipihenné magát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!