FBI: Terrortámadás várható az elnökválasztás előtti napon

2016. november 06. 10:55

Az FBI szerint terrortámadás várható az elnökválasztás előtti napon New York államban, Virginiában és Texasban. A New York Post információi szerint New York városában erőteljes készültség van. A terrorelhárítás és a belbiztonsági illetékesek felkészültek arra, hogy megvédjék az Egyesült Államokat – nyilatkozták FBI-tisztségviselők.

2016. november 06. 10:55

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és a titkosszolgálat az elnökválasztás előtti napon történő terrortámadás veszélyére figyelmeztetett. 

Az FBI szerint hétfőn New York államban, Virginiában és Texasban várható terrortámadás. Erről – a New York Post értesülései szerint – a titkosszolgálat már korábban értesítette a terrorelhárító egységeket. Arról azonban nem adtak tájékoztatást, hogy melyik államban milyen célpontoknál számítanak támadásokra.

New Yorkban erős készültség van

„A terrorelhárítás és a belbiztonsági illetékesek felkészültek arra, hogy megvédjék az Egyesült Államokat” –idézett a CBS televízió híradója nevük elhallgatását kérő FBI-tisztségviselőket. A New York Post információi szerint New York városában erőteljes készültség van, a választás napjára láthatóan megnövelik a rendőri jelenlétet. A hatóságok annál is inkább komolyan veszik a jelzést, mert mindkét elnökjelölt New Yorkban rendezte be főhadiszállását a választás napjának estéjére, és mindketten azt tervezik, hogy ott ünnepelnek. 

Andrew Cuomo, New York állam kormányzója nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni a terrorellenes készültséget, de azt közölte, hogy a választás napján több rendőr és több nemzeti gárdista lesz az utcákon.

(MTI)

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. november 07. 06:04
Nem hiszem, hogy lenne terrortámadás a választás előt. A terroristák Hillaryt támogatják.
eresgé
2016. november 07. 01:31
Lenyegtelen mit mondtak utovedharcok. Nagy valoszinuseggel az FBI ezt a meccset eldontotte (marmint az elnokvalasztast), amikor bejelentettek Clintonne ellen nem emelnek vadat. Ez legutobb elkepeszto modon megtolta HRC nepszeruseget amikor bevetettek nem lesz vademeles - most is nagy valoszinuseggel igy tortenik majd. Egy ket nap alatt nagy valoszinuseggel ezen mar nem fog tudni forditani a Trump csapat (ha csak nem annyira alulmertek oket, hogy ez sem art nekik, de ez minimalis valoszinusegu).
Szvidrigajlov
2016. november 06. 22:12
hogy ezt honnan a p..ából veszi az FBI? Már megint kiszivárgott valami a Clintonné e-mailjei közül?
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. november 06. 21:09
Főleg Budapesten a keleti országrészben enyhébben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!