Elemző: Kevés megalázóbb dolgot tudok elképzelni annál, mint amit a Momentummal csináltak a Magyar Péter-tüntetésen

2024. április 26. 22:54

Deák Dániel szerint Bajnaiéknak könnyű volt „megfuttatni” Magyart a saját köreikben.

2024. április 26. 22:54

Nyitókép: Facebook

Deák Dániel péntek esti Facebook-bejegyzésében azt írta: a Momentum szavazóit a Bajnai-kör kampánycége, az Estratos (korábban: DATADAT) segítségével átterelték Magyarhoz.

Ezt nem én találom ki: az mszp-s Kunhalmi Ágnes a Partizánban ismerte el szó szerint, hogy »Magyar Péter miatt átrendeződés van a liberális oldalon«”

– fogalmazott a XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki szerint Magyar Péter jelenleg a Momentum szavazóival „ékeskedik”, és csak egy újabb baloldali politikus. Deák Dániel úgy látja: Bajnaiéknak könnyű volt „megfuttatni” Magyart a saját köreikben, a rendelkezésre álló DATADAT-adatbázissal könnyű volt mozgósítani rá a liberális szavazókat. 

És mindennek tetejébe: Donáth Annát még ki is küldték tapsolni Magyarnak, 

miközben a szavazóik otthagyják a pártját. Hiába, no: néha nehéz a dollárbalos politikusok élete!” – zárta bejegyzését Deák Dániel.

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. április 28. 13:48
A MOMENTUMAT NEM LEHET ANNYIRA MEGALÀZNI, MINT AMENNYIRE MEGÈRDEMELNÈK.
verkez
2024. április 28. 07:46
Nehéz a faszt, azt! Kiszámolta már valaki, hogy annácska mennyiért tapsolgat fancsali képpel? És mennyit sandán a háttérben?
paracelsus-2
2024. április 27. 14:35
Donáth kanca, Lentulai imádottja.
paloma
2024. április 27. 10:42
Donáth is, mint Magyar Péter, Orbán által kinevezett pedofil gondozók karmai közé intézetbe küldené gyerekét? Mint tudjuk Magyar a gyerekeit ezzel fenyegette, ez a szégyentelen viselkedés , a többi mellett, nem zavarja lassan fogyó híveit? Ki is a megvezethető "birka", ? Csak vesszen Orbán, bármilyen gyűlöletet generáló hazugság árán is! Üzejük, nem fog menni! Még csak annyit, Magyar uniós képviselő akar lenni, ezt a feltünése elején is mondta-utána lehet nézni-, de valószínű szólhatnak neki, hogy erről ne nagyon beszéljen, mert tudták, hogy a ballibsi, proli réteg indulatát az irígység, és a gyűlölet motíválja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!