Ketten meghaltak az UCLA-n történt lövöldözésben

2016. június 02. 15:59

Lövöldözni kezdett egy férfi az UCLA egyetemen szerdán: egy professzort megölt, majd magával is végzett.

2016. június 02. 15:59

Egy fegyveres két embert meglőtt a kaliforniai UCLA egyetemen Los Angelesben szerdán. Egy ember – egy professzor – meghalt, egy másik súlyosan megsebesült. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre és hermetikusan lezárta az egyetem campusát.

Diákoktól érkező twitter-bejegyzésekből annyit lehetett tudni, hogy egy magas, fekete dzsekit és nadrágot viselő férfi a lövöldöző. Később kiderült, a fegyveres a gyilkossági kísérletet követően végzett magával, búcsúlevelet találtak nála.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. június 02. 23:54
EURÓPÁBAN FOLYTATJÁK ,MINTHA A NÉMETEKNÉL TÖRTÉNIK. MERKEL KIKNEK A BOSSZÚJÁT VÉGZI A BETOLAKODÓK BEGYŰJTÉSÉVEL . Titkosszolgálati szakértő: A migránsok bomlasztási céllal érkeznek Élve megégettek egy nőt Pakisztánban..Öt férfi berontott a házába, majd nyílt területre hurcolták, ahol brutálisan összerugdosták és megégették.EURÓPÁBAN FOLTATJÁK Pakisztáni ázsiai cigányok ,törzsekben kasztokban élnek. Európai cigányság 1000 éve nem illeszkedtek be ne gondolják hogy ma érkező betolakodók 150 év múlva beilleszkednek. Halasi lázadás az osztrák menekült szálló felgyujtása ,németeknél ujabb szexuális zaklatás , http://pestisracok.hu/titkosszolgalati-szakerto-migransok-bomlasztasi-cellal-erkeznek/
o _ A
2016. június 02. 21:27
Gondolom nem muszlim volt, akkor public outrage lenne, ha az áldozatok közül valamelyik zsidó lett volna akkor még nagyobb hisztéria lenne. Így viszont, hogy nem egy gonosz muszlim gyilkolt, egyből nem érdekes a történet :)
lajkakutyus
2016. június 02. 19:21
A magyar külügy nem aggódik az USA-ban tapasztalható vadnyugati állapotok miatt?:-)))
sozlib_abschaum
2016. június 02. 19:20
"Ketten meghaltak az UCLA-n történt lövöldözésben", álprobléma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!