Oroszország megtiltaná a „barátságtalan országoknak”, hogy orosz gyerekeket fogadjanak örökbe

2022. augusztus 01. 18:27

Csak akkor engedélyeznék az örökbefogadást, ha az adott ország felhagy az Oroszország ellen irányuló „barátságtalan tettekkel”.

2022. augusztus 01. 18:27
null

Az orosz törvényhozók olyan törvényjavaslatot ismertettek a parlament alsóházával, amely megtiltja a „barátságtalan országok” állampolgárainak orosz gyermekek örökbefogadását – írja az Index.  

– írták a törvényjavaslat szerzői. 

Oroszország azután bővítette a „barátságtalan országokat” tartalmazó listáját, hogy egyre többen vezettek be szankciókat az ukrajnai háború miatt. Jelenleg az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, az Európai Unió összes tagállama, Japán és Dél-Korea szerepel a listán. 

Nyitókép/illusztráció: Philip FONG / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoFace
2022. augusztus 02. 10:47
Modern kori janicsárképzés a 21. században?
kispolgarigrofo
2022. augusztus 02. 10:37
Peszkov visszahívja a lányát Londonból? :) amikor a Le Based Muh Russia hazugabb és hippokritább mint a globohomo nyugat
koronaszepe
2022. augusztus 02. 09:19
Ez borzasztó!Ezek után az USA-ban élő oroszok nem fogadhatnak örökbe az anyaországból származó gyereket. Az oroszok viszont örökbefogadhatnak szülői hozzájárulás nélkül (értsd. lopott, deportált) Ukrajnából származó gyereket.
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 01. 21:15
Nocsak! Ororszországban vannak árvák? Egy ilyen tökéletes országban? Na, ne már! És már külföldön kell őket örökbe adni? De inkább vigye őket Észak-Korea, vagy Pakisztán, mint a rothadó belga vagy holland szülők! Szerencsétlen ártatlan gyerekek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!