Ingyenes csecsemő-újraélesztő tanfolyam

2017. február 28. 12:59

Kampány a bölcsőhalál ellen! címmel ingyenes csecsemő-újraélesztő tanfolyamot tartanak szülőknek Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Kórházban, 2017. március 10-én 13 órai kezdettel.

2017. február 28. 12:59

Kisbabás szülők rettegett félelme a bölcsőhalál, de egy ilyen tanfolyammal, tudással talán mindenki nyugodtabb, hogy ha mégis bekövetkezne a baj, azonnal szakszerű segítséget tud nyújtani. Ha leáll a baba légzése körülbelül 4-5 perc áll rendelkezésedre, hogy cselekedjünk - mondják a szakértők.

A Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány több mint 20 évvel ezelőtt célként tűzte ki a koraszülött csecsemők, illetve a szívproblémával küzdő gyermekek segítését. Ma már 21 munkatárs és két mentő áll készen a nap 24 órájában, hogy újabb baba életét mentsék meg.

A „Babamentő program”-ot azért indították el, hogy a szülőknek könnyen elsajátítható módon megismertessék a csecsemő újraélesztésének lépéseit, amivel megmenthetik kisbabájuk életét! Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!