Előkerült egy videó az Erzsébet téri késes gyilkosságot megelőző pillanatokról

2024. április 11. 14:49

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt a 18 éves K. Zsolttal szemben, aki 2023. februárjában egy pillangókéssel fejbe szúrta áldozatát.

2024. április 11. 14:49

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt a 18 éves K. Zsolttal szemben, aki 2023. február 18-áról 19-ére virradó éjjelen dulakodást követően egy pillangókéssel fejbe szúrta Martint, aki később belehalt a sérüléseibe – számolt be a Blikk. Az Ügyészség hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzése szerint további két másik fiatal ellen csoportos garázdaság a vád. 

Ezt is ajánljuk a témában

A vád szerint 2023. február 19-én éjjel 1 óra körül két társaság két tagja összeszólalkozott az V. kerület, Erzsébet téren. 

Ennek során az egyik vádlott megütötte a másikat, az emberölés későbbi vádlottját. 

Ekkor még a harmadik vádlott megpróbálta visszatartani a verekedőt. A megütött fiú az őt megütő vádlott után eredt. Ekkor elé állt a sértett, akivel dulakodni kezdtek, a fiatal elővett egy pillangókést és nagy lendülettel megszúrta a sértettet. A késelő megpróbált elmenekülni, ekkor a másik két vádlott a földre szorította és bántalmazta. Az Ügyészség által közzétett felvételen a vádlottak közötti előzetes dulakodás látható, azon a sértett nem szerepel:

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­l­á­­n­­­y­o­k­­­ ­v­­­á­­r­­­n­­a­k­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
pragmatika
2024. április 11. 19:20
Kb. mint new york harlem negyedében. Sajnos egyre több ilyen esetre kell számítani, ahogy a populáció összetétele változik.
kafabatka
2024. április 11. 16:43
Zavaros leírása a történetnek. Sértett? Kronológiai rendben vagy vagy miféle módon? A pofont adó és kapó is sértett a leírás szerint? Eközben tálalnak egy olyan felvételt,amin a "sértett" nem szerepel. Akkor most mivel szédítenek minket?
Mandiner444hu
2024. április 11. 15:38
600 éve integrálhatatlanok. Senki nem hívta hazánkba őket. Mérhetetlen anyagi és mentális terhet rónak a magyarok, Magyarország vállára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!