Na, a woke is kidugta a fejét a pannon csatornából

2024. március 03. 13:22

Esküszöm, nem tudom eldönteni, hogy magatoktól vagytok ennyire sötétek, vagy ezért fizet nektek valaki?

2024. március 03. 13:22
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Na, a woke is kidugta a fejét a pannon csatornából. Már csak ti hiányoztatok.

Aszongya a vágycenzor a filmklasszikusra, hogy romboló macsó gengszterfilm. Oké. Akkor mi van? Mondjuk bemutat egy kort, ahol így mentek a dolgok. A gengszterek macsók voltak, úgy tudom. És talán így éreztek. A film pedig róluk szól.

De mit rinyáltok? Megcsináljátok ti a befogadó, elfogadó múlteltörlő-történelemhamisító változatot, ahol az olasz, ír és zsidó gengszterek fele afroamerikai leszbikus vagy transznemű, és mindenki szeret mindenkit, csak a fehér pasikat nem, azokat a harcművész cowboly-nindzsa feka nő lekaszálja sz ezerkilencszáz huszas években. 

Esküszöm, nem tudom eldönteni, hogy magatoktól vagytok ennyire sötétek, vagy ezért fizet nektek valaki? Na nem Pressmann vagy a CIA, azok csak vigyáznak a pénzükre, hanem, aki még veletek is megtoldja, amolyan rémpélda gyanánt, hogy azt gondoljuk: hát ezekhez képest inkább a ruszkik.”

Nyitókép: Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2024. március 04. 05:44
A cikk fizetős a 444-en. NINCS értelme vitatkozni a komcsilibsikkel, ráadásul ők NEM is akarnak vitatkozni, csak olyanokkal, akik ugyanazt gondolják nagyjából, mint ők. Hiába ír le bárki bármit a Julcsi baba elemzésével kapcsolatban, NEM érdekli őket. Nagy általánosságban is igaz, nem tudsz senkit semmiről meggyőzni (a feleségemen tapasztalom politikai kérdésekben), hiába sorakoztatsz fel akár tényeket is, nem megy.
Syr Wullam
2024. március 04. 04:13
A FOS-nál nem elég, ha csöcsöd van, a fejed helyén is seggnek kell lenni. Remember Kulcsár "Baszatáska" Rebeka, Hercsel "Heteroanamnézis" Adél stb., stb., stb. A 444-nél Mészáros Juli mellett Fődi Kitti a másik kiemelkedően buta női médiaszakmunkás, a Lakmusznál meg eleve csak hülyéket vesznek fel kvótanőnek.
zolka50-52
2024. március 03. 22:49
"koronaszepe 2024. március 03. 14:38 Sztálin 70% feletti arányban az egyik legnépszerűbb történelmi figura MA (!) Oroszországban." Ezt melyik libsi szagértő pöcséből szoptad, proli?
Pneumaticus
2024. március 03. 20:50
Már sajnos réges rég inkább a ruszkik... A Nyugat minden téren az élet és a normalitás ellen fordult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!