A férfit minősíti, hogy saját maga értetlenkedik, és buktatja le magát

2024. március 18. 08:50

Ha bevallja, hogy egy „szimpla családi vita” után el akarja hagyni őt felesége (akár csak egy időre is) és viszi a gyerekeket is magával.

2024. március 18. 08:50
null
Forgács István
Forgács István
Facebook

Nyitókép: Pixabay

„Aki olvasott elég Verát és Ritát (vagy éppen 90 feletti az IQ-ja, és akad némi EQ-ja), az tudja, hogy kapcsolati erőszak akkor is erőszak, ha egyetlen pofon sem csattan el.

Ezt is ajánljuk a témában

Újra leírom: az a nő, aki egy »szimpla családi vita« után el akar menni ismeretlen helyre és meghatározatlan időre, annak:

- kell, hogy erős indoka legyen rá
- minden joga megvan, hogy megtehesse.

Az pedig a férfit minősíti, hogy saját maga értetlenkedik, és buktatja le magát, ha bevallja, hogy egy »szimpla családi vita« után el akarja hagyni őt felesége (akár csak egy időre is) és viszi a gyerekeket is magával.

Pont.

Aki ezt nem fogja fel, nem érti meg, annak sok sikert minden emberi kapcsolatához a jövőben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­­s­­­ ­l­á­­­n­y­o­­k­­­ ­­v­­­á­­­r­­n­a­­k­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Csicsike
2024. március 19. 13:38
Ez Férfi? Ez még hímnek is kevés! Sajnos egyre kevesebb a Férfi, vannak pasik, hímek és páratlan személyiszámot hordozók. Sajnálom, de MP kisugárzása, megjelenése és a kép amelyet magáról mutat semmi férfiasat nem tartalmaz. Ripacs
rasdi1
2024. március 18. 19:49
De az a bizonyos nem fizikai "családon belüli erőszak" nem feltétlenül "férfi kiváltság". Sőt a verbális erőszak, provokáció, az indokolatlan fenyegetés, hogy "viszem a gyereket" még inkább női tulajdonság. Végsőkig provokálni, kihasználva, hogy a másik nem akar fizikai erőszakhoz nyúlni. Mindenesetre ez is "benne van a pakliban".
Conduct
2024. március 18. 18:39
“helyrerakosgat”;Faszfej,azért itt mi,nálatok értelmesebbek Karigerire fogunk szavazni csak hogy szopjatok.Meg még az anyád is kurva ráadásul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!