Fókuszban a jogállamiságért aggódó Amnesty International igazgatójának testvére és a Soros-szervezet

2024. január 26. 09:04

A Pesti Srácok lerántja a leplet.

2024. január 26. 09:04
null

A Pesti Srácok arról ír, hogy az Amnesty International Magyarország „a Soros-hálózat azon magát jogvédőnek kiadó szervezet, amelynél talán a legjobban kilóg az a bizonyos lóláb”. Miközben a magyar jogállamiságért aggódnak, írja a portál, a magyar törvényeket méricskélik az emberi jogok mérlegén, 

hetek óta köztudott, hogy a magyar igazgató, Vig Dávid testvéréről miket írnak.

A kínos szituban most lapítanak, írja a portál. Mi is valójában az Amnesty International Magyarország, valóban 

jogvédő civilek vagy politikai feladatokat teljesítő hálózatépítők? 

A Pesti Srácok fölteszi a kérdést: miért pont azokat a témákat ölelik fel és képviselik, amelyeket  felhasználva hazánkat minden létező eszközzel próbálják Brüsszelben és Strasbourgban ellehetetleníteni, legyengíteni? Mennyire erősek és mennyit ártanak? 

„Az Akta ezekre a kérdésekre a választ, miközben azt is megmutatjuk, mi minden derült ki az elmúlt hetekben az Amnesty-igazgató testvérének büntetőügyéről, mi a kapcsolat az Amnesty International Magyarország, Víg Dávid, Víg Mór valamint a DatAdat és Bajnai Gordon, egyszóval a dollárbaloldal között” – írják.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképünkön Vig Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2024. január 26. 11:08
Reméljük a jogerős döntés után a Víg Mór Szomorúra változtatja a nevét!
zsolti123
2024. január 26. 10:51
Amikor az olasz maffia betette a lábát Budapestre, avagy egy magyar ügyvédnő tündöklése és bukása (videó!) https://pestisracok.hu/amikor-az-olasz-maffia-betette-a-labat-budapestre-avagy-egy-magyar-ugyvedno-tundoklese-es-bukasa-video-12-30-i-megjelenesre/comment-page-1/#comment-1867720 Az Amnesty igazgatójának a testvérével közös cégét is vizsgálják a hatóságok https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/12/az-amnesty-igazgatojanak-testverevel-kozos-ceget-is-vizsgaljak-a-hatosagok-vig-david-osf-nav-vig-mor#google_vignette --- Hozzászólás - kínzó kérdés: ” Ugyanakkor a Fővárosi Törvényszék az átadás végrehajtását legfeljebb 2024. augusztus 10-ig elhalasztotta.” Ezek szerint a magyar Fővárosi Törvényszék szabotálja a kiadatást? Nem is merek arra gondolni, hogy az olasz maffia elér a Fővárosi Törvényszékig…
nyugalom
2024. január 26. 10:42
A testvernel nem nyomoztak? Kellene!
zsolti123
2024. január 26. 10:40
Ezzel a kapcsolattal mi a helyzet? Mi a kapcsolat az Amnesty igazgatójának a testvére , Vig Mór, és a hirhedt 'Ndrangheta között? Ennek a négy magyarországi cégnek üzletrészét és bankszámláját zároltatta a catanzarói államügyészség az olasz 'Ndrangheta maffia pénzmosásával összefüggésben A catanzarói államügyészség indítványára négy, budapesti székhelyű cég (Veritas Menedzsment Kft., Luxury Re Kft., Maensi Construction Kft, Ares Properties Kft.) üzletrészeit, valamint bankszámláit vették bűnügyi zár alá az olasz 'Ndrangheta elnevezésű, hírhedt maffiacsoport pénzmosási ügyével összefüggésben. https://www.privatkopo.info/WebArticleShow.aspx?AGM=EroszakosBuncselekmenyek&AN=negycegvagyonzarolas&MN=RegiIdokNagyBunugyei&LN=Hungarian A vezetését „átpasszolták” egy, akkor mindössze nyolc napja létező társaságnak, a GattobInc Zrt.-nek (vezérigazgató-részvényes: dr. Vig Mór).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!