Zsoltika, jobb lenne, ha az anyámat nem vennéd a szádra

2023. szeptember 16. 18:16

Így járt a magyar közélet sok erkölcstelen, gerinctelen, eb-lelkű, becsicskuló figurája is – mint te.

2023. szeptember 16. 18:16
BAYER Zsolt
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Ahh, Bayer Zsoltika megint üzent nekem!
Bayer Zsolt: »Sajnos azonban, itt maradt, ránk, ez a nő. Talán, ha az anyukája is oly' lelkes híve lett volna az abortusznak, egy hajszálnyival jobb hely lenne a világ.« (Bádog blog)
Zsoltika, jobb lenne, ha az anyámat nem vennéd a szádra, főleg azért, mert ő aztán tényleg egy konzervatív, jobboldali szavazó, aki soha nem gondolt volna az abortuszra. Ahogy amúgy én sem. De amúgy engem konkrétan nem is várt, sőt nem is tudott rólam! Amikor az ikerbátyám világra jött 5 perccel megelőzve engem, akkor az orvos fogta magát és kiment a szülőszobából, mert úgy gondolta, hogy bevégezte dolgát. De 5 perc múlva futottak utána az ápolónők, hogy jöjjön már vissza, mert ami most jön, az nem a méhlepény! No, ez voltam én! Nem is vártak, nem is számoltak velem, nem is tudtak rólam a szüleim. Pont így járt a saját egyházam is. Soha nem gondoltak arra, hogy egyszer el fog jönni egy Perintfalvi Rita, aki nőként olyan keményen beléjük áll, amire még soha nem volt példa. És bizony így járt a magyar közélet sok erkölcstelen, gerinctelen, eb-lelkű, becsicskuló figurája is – mint te – aki nem számolt azzal, hogy egyszer fog jönni egy Perintfalvi Rita, aki irgalmatlanul kiosztja őket. De hahó, itt vagyok, Zsoltika, és baromira élvezem, ahogy vergődsz! ”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2023. október 27. 16:40
Bayer nem vergődik. Csak nehezen viseli (velem együtt) ezt a szerencsétlen, önálló gondolatokkal nem rendelkező, okoskodó, valójában unintelligens, izgő-mozgó h..lye p..csát.
steweq
2023. szeptember 19. 22:43
Te komolyan azt hiszed, hogy tőled bárki befeszül? És ha tényleg normális családból jöttél, akkor hol az a pont, amikor elmentek neked otthonról?
dios1968
2023. szeptember 18. 23:14
Hát azon nem csodálkozom, hogy nem várt.
zsírgyík
2023. szeptember 18. 19:36
Szakadt liba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!