„Alkotói szabadságra” megy Fábián Barna, az M1 egyik legtapasztaltabb műsorvezetője

2023. április 27. 23:30

A nézők április 28-án láthatják utoljára.

2023. április 27. 23:30
null

Alkotói szabadságra vonul Fábián Barna, az M1 műsorvezetője – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel csütörtökön.

A közszolgálati hírcsatorna oszlopos tagja csaknem harminc év munka után döntött úgy, hogy a nyári néhány hetes pihenés helyett hosszabb időre elköszön a nézőktől. A M1 hír és hírháttér műsorainak házigazdája a következő hónapokban is dolgozni fog, de ezúttal tudományos szenvedélyének szenteli ideje nagy részét – tette hozzá a közlemény.

Az M1 egyik legismertebb és legtapasztaltabb műsorvezetője

majdnem három évtizede dolgozik a közszolgálati televízió kötelékében,

és ezen időszak alatt szinte mindvégig képernyős feladatokat látott el. Mint mondta, a közmédiában végzett munkájára valóban szolgálatként tekint, és ennek jövőbeni felelős vállalásához most aktív három hónap pihenésre van szüksége.

Pénteken vesz egy időre búcsút a nézőktől

A jogász és agrármérnök végzettségű műsorvezető

a következő hónapokban a környezetvédelem és a fenntartható gazdálkodás nemzetközi, elsősorban angol nyelvű szakirodalmában szeretne elmélyülni.

A természet védelme mellett elkötelezett televíziós szakember szerint a tudomány, az egyes technológiai fejlesztések fontos összefüggésekre világítanak rá, és adnak releváns válaszokat, ugyanakkor a jövő szempontjából nem elhanyagolható az egyéni felelősség. Mint mondta, az embereknek lehetőségük van viselkedésükön és életmódjukon változtatni,  és ha sokan döntenek a környezettudatos életmód mellett, óriási lépést tesznek az élővilág sokféleségének megőrzéséért, a természeti erőforrások védelméért, az élet minőségének fenntartásáért a Földön.

Fábián Barnát – szabadsága előtt – pénteken, április 28-án láthatják utoljára a nézők az M1 Ma reggel című műsorában - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

(MTI)

Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aszterion
2023. április 29. 07:15
Fábián Barna, a velünk élő kádárista áporodottság. Amúgy fiatalabb fotót nem találtatok róla?
__Y__
2023. április 28. 10:18
Ha netán Puzsér újraindul a főpolgármester választáson, és kénytelenek lesznek emiatt hivatalból meghívni, akkor ezek után ki lesz az,akit be mernek ültetni vele szemben?
Belakiss
2023. április 28. 09:35
"Alkotó". Miben? Seggnyalásban?
Mandinerles
2023. április 28. 09:16
47402 kommentet írtál 2020. június 8. óta! Az havi cirka 1355 komment. Mi a motiváció?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!