Felkavaró videó került elő az iskolában késelő fiúról

2022. október 12. 09:05

Az eset láttán több diák is rémülten sikoltozott.

2022. október 12. 09:05
null

Mint arról korábban beszámoltunk, késsel támadt osztálytársára egy középiskolás Budapesten október 10-én. A nyakon szúrt gyermek a támadás következtében életveszélyes állapotban került kórházba.

Tények úgy tudja, a támadót mentális problémái miatt bántották társai, amit így akart megbosszulni, valamint már korábban is fenyegetőzött azzal, hogy valakit meg fog ölni.

A fiúról iskolaidőben készíttetettek videót iskolatársai. A felvételen jól látható, hogy a gyermek a mellkasával nekitámaszkodik a szekrénynek, majd nagy erővel lefejeli. Az eset láttán több diák is rémülten sikoltozik.

A címlapkép illusztráció. Kép forrása: Pixabay, Turmisu

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. július 05. 11:37
Nem lehet megnézni a videót, mert egy bezárhatatlan reklám blokkolja.
Ebihal
2022. október 13. 01:00
Akkor te a kisebbségben vagy, akiknek bejott. Nem talalom az eredeti irast, amiben olvastam, de egy talaltam egy tanulmanyt, igaz, csak az absztraktot. Mashol olvastam, hogy tulzott aggodalom ellen mukodnek, de a depressziora nincsenek hatassal. A tanulmany is a depressziora kifejtett hatast vizsgalta. https://www.bmj.com/content/378/bmj.o1808
Sulammit
2022. október 12. 15:51
Akárcsak Joker a filmben. Ez a srác autista volt, és többször!!! szúrta nyakon az osztálytársát. A tanárai jelezték az ofőnek, hogy romlik az állapota. Most nem tudni annál többet, minthogy az egyik srácot kórházba a másikat elmegyógyászati intézménybe vitték. Ilyenkor felmerül a kérdés, a családdal, az osztályfőnökkel, az igazgatóval kapcsolatban. Járt-e pszichológushoz, pszichiátriára?
Reszelő Aladár
2022. október 12. 13:49
Szóval a gyereket már régebben ki kellett volna szűrni. Erre van az osztályfőnök, hogy ha valami gyanús neki, akkor jelenti. Amúgy szinte minden ilyen helyzetben kiderül, hogy valakik valahol valamit mulaszottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!