Elhunyt az AWS énekese, Siklósi Örs

2021. február 06. 13:25

29 éves volt.

2021. február 06. 13:25
null

Súlyos betegség következtében, 29 éves korában meghalt Siklósi Örs, az AWS nevű zenekar frontembere. A hírt az AWS Facebook-oldalán közölték.

Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk” – olvasható a bejegyzésben,amelyben arról is írnak hogy a zenész azt tervezte, januárban személyesen is beszél betegségéről. Tavasszal szólólemezt adott volna ki, nyáron készül el az AWS ötödik nagylemeze, ősztől pedig újra koncerteztek volna. Hozzáteszik azt is, hogy társuk „csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség”.

A zenekar 2018-ban képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. február 07. 19:59
Részvétem! Nincsenek szavak :(
simonvitéz
2021. február 07. 04:48
Nem ismertem a zenekart. Most a halálhire kapcsán meghallgattam néhány számukat, megnéztem néhány koncertfelvételt. Állati energia volt a srácban és az egész zenekarban. Részvétem az egész családnak.
Pandaka pygmaea
2021. február 06. 21:02
Mélységesen sajnálom... :( Viszlát Örs. "Játsszunk nyílt lapokkal végre A hajómnak mennie kell És itt fog hagyni téged Majd benned él tovább a vérem És ha nem adod el, a szíveden a jel Mi a földről az égig emel Viszlát, nyár, most már elkéstél Mert azt hazudtad, hogy enyém leszel De nem jöttél Viszlát, álom, köszönöm, hogy eltűntél Most már ideje visszakapnom Amiket elvettél Megfáradt ereimben az élet Tudom, hogy fognál még De engedj el már, kérlek! Itt van, tépd le belőlem a részed És ha nem adod el, a szíveden a jel Mi a földről az égig emel Viszlát, nyár, most már elkéstél Mert azt hazudtad, hogy enyém leszel De nem jöttél Viszlát, álom, köszönöm, hogy eltűntél Most már ideje visszakapnom Amiket elvettél Elvettél Viszlát Viszlát Viszlát Viszlát, nyár...."
még fokozza
2021. február 06. 18:51
Jó volna ha tovább élnének az emberek. Legalább úgy 700-800 évet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!