Az MSZP-s Csizmazia Ferenc elnémult a riporter kérdésére, „testőre” pedig megtaposta az újságírót (VIDEÓ)

2024. május 01. 18:17

Vajda Zoltán nem engedte a polgármesterjelöltnek, hogy megszólaljon.

2024. május 01. 18:17
null

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Nemzet

Az MSZP-s országgyűlési képviselő, Csizmazia Ferenc gyanús ingatlanügybe keveredett, erről szerette volna megkérdezni a Magyar Nemzet stábja, azonban az interjú nem jött össze, mert Csizmazia „új testőre”, Vajda Zoltán – szintén országgyűlési képviselő – odalépett, hogy a polgármesterjelölt meg ne szólaljon. 

Vajda a riportert meg is taposta, az operatőrt pedig verbálisan sértegette, miközben Csizmazia az elnémulást választotta.

Az önkormányzati választáson a XVI. kerületben a baloldal jelöltjeként induló Csizmazia Ferenc korábban azzal került be az országos hírekbe, hogy házát szocialista pártvagyonból saját kézbe játszhatta át. Az ügyben jelenleg is nyomozás folyik.

A lap erről kérdezte volna az ellenzék XVI. kerületi polgármesterjelöltjét, azonban a politikus nem válaszolt, Vajda pedig mindenféle kommunikációt ellehetetlenített. 

Az esetről a videót itt tekintheti meg: 

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andris32
2024. május 01. 21:21
A kazár megkérdezi az újságírót " magyarok"? . Hát na. hátul meg a cigány szemlesütve toporog mikor a lopott vagyonról kérdezik. A nap videója! :)
szilvarozsa
2024. május 01. 21:15
Csodálkozunk a balfaszok primitívségén, ha a vezetőik ilyenek?
nyugalom
2024. május 01. 20:44
Olyan primitív!
tetx
2024. május 01. 20:41
szép egy szál szarember
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!