Az orvosi kamara vezetőivel egyeztetett Orbán

2014. május 16. 12:58

A MOK vezetői a konzultációra egy előterjesztéssel érkeztek, amelyben vázolták általában véve az egészségügy, azon belül pedig az orvostársadalom helyzetét, és több indítványt is tettek.

2014. május 16. 12:58

A háziorvosi és az alapellátási rendszer megerősítését, valamint az orvoselvándorlás problémájának kezelését szorgalmazták a Magyar Orvosi Kamara (MOK) vezetői az Orbán Viktor miniszterelnökkel – a kormányalakítást megelőző konzultációsorozat részeként – pénteken folytatott megbeszélésen – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel. A tárgyaláson részt vett Éger István kamarai elnök és Banai János alelnök, továbbá Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Lázár János miniszterelnökségi államtitkár.

A MOK vezetői a konzultációra egy előterjesztéssel érkeztek, amelyben vázolták általában véve az egészségügy, azon belül pedig az orvostársadalom helyzetét, és több indítványt is tettek – tájékoztatott a sajtóiroda vezetője. Beszámolója szerint a kamara elnöke és alelnöke úgy értékelte, hogy az alapvető kérdésekkel, problémákkal a kormány tisztában van, és szándékában áll változtatásokat tenni ott, ahol szükséges. Ehhez az érdekképviselet szakmai partnerséget ajánlott a kabinetnek.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andre
2014. május 16. 17:57
itt MINDENROL van mar hadova!!!!!!:1944,szobrok,ukranok,Trianon,Europa,zaszlok,lengyelek,felcsuti stadion,egyre szoviragossabb hazaszeretet etc.etc.......s kozben a legfontossabb az EGESZSEGUGY es altalaban a magyarok egeszsege(vilagelsoseg rakbetegsgekben!sziv es erbetegsegekben,depresszioban.....etc. etc. a KORHAZAK,rendelointezetek siralmas allapota!!!!!a HALAPENZES, szegyenteljes ,MEGALAZO szisztema,mergdraga gyogyszerek etc.etc. az ORBAN-nagyvezeri demokraciat valahogy nem tulzottan foglaltoztatja!!!!!!!(a "disszidalt" orvosok neveben!)
trendo
2014. május 16. 14:33
Égerék csontig nyaltak Orbánnak a szoci kormányzat alatt. Semmi nem volt jó, a Medgyesi féle béremelés se, a kórházak átszervezése stb. Utána bezzeg, a pont ugyanilyen pénzkivonás, szivattyúzás az bezzeg f@sza volt! Csak az eü.kamara seggnyalói nem kapták meg a Júdáspénzt, Éger a miniszteri bársonyszéket, így most kialakult a két szék alatt a csupasz seggre csuppanás esete. Merthogy a jólképzett orvosok, a rezidensek, a szakápolók felfogták a kormányzat üzenetét: Ha jót akarsz, húzzál el!
freehckr
2014. május 16. 13:25
Ugyanezt lejátszották már a 2010-es kormányalakítás után is, az állítólagos szakmai szervezetek akkor is bőszen támogatták az új kormányt, egymás vállát veregették hogy csak úgy porzott, ennek ellenére a fideszes egészségügyi program nagyrészt nem hogy megvalósult volna az elmúlt négy évben, de több szempontból rosszabb az állapot mint volt: http://goo.gl/ZNcQCM Persze, most már kétszer is meggondolják majd, hogy kritizálják-e a fideszes kommunista kormányzatot, könnyen úgy alakulhat, hogy a Lázár elvtárs által felügyelt AVH lejáratókampányainak célkeresztjébe kerülnek mint a jobbikos politikusok. :)
csuka
2014. május 16. 13:24
"Az orvosi kamara vezetőivel egyeztetett Orbán" --- Ki lesz a FIDESZ lakáj-médiában következő kémjelölt vagy bolond? Remélem kezelést is kapott Washington hazaáruló helytartója!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!