Diplomabotrány: távozik a TF dékánja

2012. augusztus 29. 15:42

A zavartalan tanévkezdés érdekében lemondott Tóth Miklós, a TF augusztus elején felfüggesztett dékánja – írja a hvg.hu. A dékán lemondását Szél Ágoston rektor is elfogadta, a diplomabotrány kapcsán elrendelt belső vizsgálatot pedig kiterjesztették.

2012. augusztus 29. 15:42

A dékánt azután függesztették fel, hogy kiderült: három hallgatónak, köztük egy fideszes politikus fiának diplomaszerzés előtt beírta a még hiányzó jegyeit az egyetem elektronikus nyilvántartásába. Az ügyben ismeretlenek befolyással üzérkedés és többrendbeli közokirat- valamint magánokirat hamisítás gyanújával feljelentést tettek. 

Tóth Miklós lemondását Szél Ágoston rektor is elfogadta, a diplomabotrány kapcsán elrendelt belső vizsgálatot pedig kiterjesztették. A kari tanács múlt héten tartott ülésén a tanulmányi szabályzatot és a kreditrendszert is módosították – olvasható a hvg.hu-n.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2012. augusztus 29. 21:44
Lasztovicza mikor mond le? Diplomákat már visszavonták, érvénytelenítették?
nyoooc
2012. augusztus 29. 20:31
Hmmm. A képviselő is mehetne utána...
Karel Göth
2012. augusztus 29. 20:10
Ez dékán? A disznóimat nem legeltetném vele!
négyzetgyök
2012. augusztus 29. 18:01
Róma és Orbán rendszerének halálát az erkölcsi züllésben kell keresni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!