Szándékos gázolás történt Pécsen (VIDEÓ)

2024. május 18. 19:55

Szürreális eseménynek lehettek szemtanúi a járókelők Pécsen.

2024. május 18. 19:55

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Pénteken Pécs belvárosában két társaság közt akkora nézeteltérés alakult ki, hogy szándékos gázolásig fajult a történet – olvasható a 24.hu-n. 

Az ATV híradója által közölt felvételen jól látható, hogy a két csoport hangosan kiabálva vitázik a városközpontban. 

Az egyik csoport kéziszerszámokkal, míg a másik bozótvágó karddal próbálja megmutatni erejét, amikor hirtelen egy kék személyautó érkezik, amely nagy sebességgel a járdára hajt és a vitázók közé ront, aminek következtében az egyik férfi a levegőbe repült.

Az autó egy másik személyt is eltalált, majd egy gyors fordulat után újra megpróbálta elgázolni az ellenfeleket. A két elgázolt férfit a Pécs Aktuál információi szerint a sürgősségire szállították, állapotuk nem életveszélyes.

 

 

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­r­t­­­é­k­­­e­­­l­­­d­­ ­a­­ ­­s­­z­e­x­­­i­ ­­p­u­­n­­c­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
2024. május 19. 09:04 Szerkesztve
Azért az elég gáz, hogy lehozzátok ugyanazt a hírt egy nap különbséggel. Semmi visszautalás az előző cikkre. Maradjunk ennyiban, hogy ez a szürreális, nem az eset. Az inkább megbotránkoztató és félelemkeltő.
counter-revolution
2024. május 19. 04:12
Nincs cigánybűnözés...
Dzsekvols
2024. május 18. 23:10
Időnként megfordulok Magyarország legelmaradottabb vidékein. Értsd: ahol sok a cigány! Látom, mennyit változott a környezetük és ők maguk az utóbbi 10 évben. Nem lett fehérebb a bőrük, és nem is viselkedik mindegyikük úgy, ahogyan - mondjuk - én szeretném, de fejlődnek. Sokat. Ugyanakkor be kell vallanom, hogy megmosolygom, sőt, előre jót röhögök, amikor meghallom a híradók felvezetőjében a mindent vivő konferálást: "két család". Sosincs kétség, vajon mi történhetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!