Két napig kitartott a nagymama, magyar mentőcsapat húzta ki a romok alól (Videó)

2023. február 09. 15:50

A Baptista Szeretetszolgálat és a török hatóságok emberei közösen húzták ki a romok alá szorult hölgyet.

2023. február 09. 15:50
null

A Baptista Szeretetszolgálat közösségi oldalán tett közzé egy videót arról, hogy megmentenek egy romok alá szorult nagymamát. Az Antakya városában zajló mentés után a szervezet egyik munkatársa elmondta, bár fáradtak, ám rendkívül büszkék, hiszen hét embert sikerült már kimenteniük, ez pedig rengeteg energiát ad nekik, akármennyire is fáradtak. 

Állítása szerint a rossz időjárási viszonyok miatt rohamosan csökken a romok közé szorultak túlélési esélye. A csapat tagja szerint csütörtökön és talán pénteken van esély arra, hogy élő embereket mentsenek ki.

– írták a poszthoz. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. február 10. 10:17
BÜSZKÉK VAGYUNK A MAGYAR MENTŐKRE....DE...KELLENE EGY EGYSÉGES MAGYAR ismertető jel...pld minden csapat gallérja -csak a gallérja-egyforma lenne-hogy megimerjüj őket a felvételeken....HAJRÁ MAGYAROK
öszödibeszéd
2023. február 10. 06:20
szenzációs szóhoz se jutok a jó tett helyébe' sokszoros jót kívánok az életmentőknek
Nuttika
2023. február 09. 18:55
Sok hasonló sikerest mentést kívánok és erőt, mert biztos sok áldozatot is találtok.
letsgobrandon
2023. február 09. 18:25
de , hol vannak gyuribácsi túlfizetett kereszténygyűlölő köcsögjei ? .. nem piszkolják be magukat mikor tényleg segíteni kell valakin
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!