Cop Mortem: új magyar akciófilm érkezik

2016. november 16. 15:53

Öntörvényű zsaru, titkos szekta, egy kihagyhatatlan tégla, helikopteres üldözés, verekedés és tűzharc minden mennyiségben. Kovalik József filmjében egy klasszikus történetre számíthatunk.

2016. november 16. 15:53

Rendőrgyilkosságok ügyében kezdődik nyomozás, amiben egy nem kívánt külföldi profi segít a hatóságoknak. A magyar alvilágtól kiindulva, egy egyetemi történelemprofesszor kissé környezetidegen alakját érintve, a film végére eljutunk egy fáklyás gyűléseket tartó szektáig. 

A Cop Mortem klisés fordulatokkal telített előzetese inkább halmozottan látványos, mint sejtelmes vagy megragadó. Tucatfilmnek tűnik, de ebből még bármi lehet.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. december 02. 15:04
@adam Tizenhat napja nem tudom hány olyan filmet láttál eddig amiben Döglégy Zoli szerepelt?
teljesenertelmetlen
2016. november 17. 09:27
Azért Gáti Oszkár kiemelkedik ezek közül a "színészek" közül...
választópolgár
2016. november 16. 21:01
Nem hiteles karakterek: Gáti oszkár,hiába jó szinkronhang. Kamarás Iván, újrafelhasznált sztár színész, semmi újat nem mutat. Gesztesi, hiteles de már annyi mindenben láttuk. Hiteles és nem színészkedik: Anger zsolt, nagy Zsolt, gangsta.
Akitlosz
2016. november 16. 20:58
A McLeod az milyen cég, nem skót? Ha tényleg magyar, akkor igen hülye neve van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!