Feldühítette az olaszokat a Charlie Hebdo

2016. szeptember 05. 09:37

Világszerte felháborodást váltott ki a Charlie Hebdo, miután olasz tésztákként ábrázolta a földrengés áldozatait.

2016. szeptember 05. 09:37

Felháborodást váltott ki egész Olaszországban az a karikatúra, amelyet a Charlie Hebdo francia szatirikus lap közölt – írja az Euronews. A lap karikatúrájában különböző olasz tésztákhoz hasonlítja a földrengés áldozatait. A közösségi médiában is nagy port kavart az eset, a francia nagykövetség elhatárolódott a lap tükrözte állásponttól.

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kumkum
2016. szeptember 06. 11:22
" az aprójukból kifizetik a fenntartását, ottani nemember csicskáikat. " Nyilvan ez elofordul. Ha mar eltartott, legalabb 'hasznot' hozzon... :-s "Cél a társadalmak moráljának tökéletes padlóra vitele" Ez csak akkor teljesul, ha sokan olvassak. Nekem eleg volt a merenylet idejen es most kozolt par kep, hogy meg csak ki se nyissam a magazint. (Nyilvan meg pont belefer a szolasszabadsagba es ezert lemeszarolni embereket barbarsag.) Nem sokat adnak hozza a vilaghoz, negligalni oket, es kesz.
atila68
2016. szeptember 05. 20:09
Ezért nem színeztem át a profilképem a facebookon.
Dénia
2016. szeptember 05. 19:18
Undormány ez a szennylap. Csak azt nem értem, hogy mi a fenének kellett ezzel a mocsokkal azonosulnia egész Európának csak azért, mert lemészárolták őket. Attól, hogy elítéljük a mészárlást, még nem kötelező azonosulni az áldozatok mocskával.
rozsogátor
2016. szeptember 05. 18:59
Olyan fejlett a humoruk, hogy még a holtak gyalázása is belefér. Amikor megkapják a következő 7,62-es jellegű "kritikát" tuti, hogy én is az asztalt fogom csapkodni a röhögéstől mert PC vagyok. A földrengés áldozatai pedig nyugodjanak békében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!