Sírva fakadtak a verekedő, rabló fiatalok

2012. június 11. 11:03

Az öttagú banda korábban egy aluljáróban támadt rá egy fiúra, és vette el annak zenelejátszóját.

2012. június 11. 11:03

Többen is elsírták magukat, mikor megtudták, hogy előzetes letartóztatásba kerülnek azok közül a fiatalok közül, akik korábban megvertek egy fiút az egyik budapesti aluljáróban, majd elvették annak zenelejátszóját.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. június 12. 01:52
Nincs cigány bűnözés,ez csak aljas rágalom..
flazz
2012. június 11. 22:39
ha a ciganyokrol nem szabad kimondani azt hogy ciganyok, akkor a Jobboldaliakat hogy lehet kollektive fasiztazni?
vero1_
2012. június 11. 21:29
mindenkivel aen kell beszélni, azon a nyelven kell beszélni amin ért. ők az erőszak nyelvén beszéltek. néhány könnycsepptől nem hatódunk meg.
states
2012. június 11. 19:05
A posztkommunista-balliberális "értelmiség" rendszerváltás utáni ténykedésének és az általuk irányított kádárista magyar igazságszolgáltatásnak köszönhetően Magyarország a cigánybűnözés játszótere lett. Egész régiókat, országrészeket tartanak megszállás alatt a cigány bűnözők, cigány bandák, "bandázás", a főváros egyes kerületei is idetartoznak már. Az ítéleteknek semmilyen visszatartóereje nincs, lásd a Kozma-gyilkosságot, Olaszliszkát. Az idősek, nyugdíjasok cigányok általi kirablása, legyilkolása mindennapos rutinmunka a mai Magyarországon, semmilyen visszhangja nincs, helyette nézhetjük a Fligenaufok filmjeit, hallgathatjuk a rasszista többségről szóló internácik, Kertészek, Hellerágnesek gyűlőletbeszédeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!