„Az abortusz napjaink holokausztja”

2012. május 24. 09:51

Az abortusztabletta ellen tüntetett az Alfa Szövetség. A rendezvényen megjelent Semjén Zsolt, és gyermekükkel a Novák-Dúró házaspár is.

2012. május 24. 09:51

Az egészségügyi államtitkárság épülete előtt tüntetett az abortusztabletta ellen az Alfa Szövetség. Csókay András idegsebész hosszan ecsetelte az Indexnek, hogy mi a baj a szerrel, majd végül levonta a konklúziót: szerinte az abortusz napjaink holokausztja. A rendezvényen megjelent Semjén Zsolt, és gyermekükkel Novák Előd és Dúró Dóra is.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2012. május 24. 21:54
Vegulis igaz, megolni a szuletendo gyermeket mert nehez lenne eltartani, innen csak egy lepes megolni az idos szulot, mert nehez eltartani... Amugy meg egy tablettarol van szo. Egy tablettat hirtelen felindulasbol be lehet kapni, es visszafordithatatlanna valik a dolog. Egy muteti beavatkozas, ahhoz elojegyzes kell, akkor mindenkepp elbeszelget az orvossal... hogy trauma? legyen is az, elvegre egy elet elvetelerol beszelunk. Tiltani magat az abortuszt meg nem fogjak attol hogy a magzati eletet vedi az alkotmany. Vedi a hazassag intezmenyet is, megsem tilos a valas. De azt el tudom kepzelni, hogy hasonloan a bekito targyalasokhoz a hazassag eseten, kossek vedonoi elbeszelgetesekhez az abortuszt. Mi az oka a dontesnek? Biztos hogy minden informacio birtokaban van? Tud egyaltalan a segitseg lehetosegeirol, hogy vannak szervezetek akik segitenek? Ha vegkepp nem tudja vallalni, nem jobb az orokbeadas olyannak akinek nem lehet gyereke de nagyon szeretne es tudna is vallalni? Ezeket igenis beszeljek at, nezzek vegig, ne fel perc alatt dontsenek egy eletrol. Azutan ha a szulok tovabbra is ragaszkodnak a dontesukhoz (mert azt se felejtsuk el hogy nem csak az anya van itt a kepben, annak a gyereknek egy apja is van tobbnyire), es ezt felelosen minden informacio birtokaban hoztak meg, akkor am legyen.
dodóbá
2012. május 24. 20:22
Szép ez a magyar nyelv! Ha valaki gyermeket vár akkor TERHES, ha valaki nem szeretne gyereket az meg ELVETETI, még jó hogy nem elviteti a magzat mennyországban. Az abortusz meg szerintem nem gyilkosság, hanem inkább egy tudatos döntés egy leendő (még nem tudatos) emberi élet esélyének elvételéről. Általában a meglévő kényelem megőrzése érdekében. (És most nem a betegség, erőszak miatti beavatkozásokról van szó.
imres
2012. május 24. 20:02
"Az abortusz napjaink holokausztja" Basszus! És az antifák erről már tudnak?
Biomechanoid
2012. május 24. 19:37
Aki a holokauszt és az abortusz között lát hasonlóságot, az elmebeteg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!