Teszünk mi a kromoszómákra!

2023. július 10. 12:23

Így szokik bele a normalitás az abnormális és az undorító diktatúrájába, ami minden kultúra és civilizáció bukásának előszobája – ha nem a nappalija.

2023. július 10. 12:23
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Két friss hír, amelyek egymás után olvasva válnak igazán érthetővé, így egészítik ki egymást egy önmagukon túlmutató tartalommá.

Az első hír csak a szokásos: »Biológiai férfi lett Hollandia legszebb nője«

Szokásos – mondom –, miközben úgy harminc évvel ezelőtt (vagy húsz?) ez így teljességgel értelmezhetetlen lett volna. Ma már szokásos. Így szokik bele a normalitás az abnormális és az undorító diktatúrájába, ami minden kultúra és civilizáció bukásának előszobája – ha nem a nappalija...

A másik hír is szokásos: »Kirúgtak egy főiskolai tanárt, mert azt mondta, a biológiai nem a kromoszómáktól függ«

Ahol az abnormális, az undorító és a természetellenes győzedelmeskedett, ott nem mondunk ilyeneket, kérem szépen. Ugyanis az abnormális, az undorító és a természetellenes csak úgy tud győzedelmeskedni, hogy nem csak a normálist és a természetest tiltja be, hanem a legalapvetőbb tudományos tényeket is. Tehát: magasról teszünk mi a kromoszómákra.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: EVERT ELZINGA / ANP MAG / ANP via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2023. július 10. 22:24
Tegnap egy amerikai egyetem bejelentette, hogy csak nők szülhetnek. Már belehittettek minket abba, hogy férfiak "is". Most aztán kezdhetünk megint mindent előről.
Nemkellnév
2023. július 10. 20:21
Amikor a nőnek nincsen férfire és a férfinek nőre szüksége, akkor megállhatunk: ez itt a Kánaán?
jagdpancer
2023. július 10. 18:11
Zsolti ! Miért nem tíltja be a keresztény-jobboldali kormányod ezt a mocskos Pride-t ?
galancza-2
2023. július 10. 16:21
Kurva szar az új mandiner! Átláthatatlan, követhetetlen, bonyolult, lassú, javíthatatlan,stb.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!