Burzsoá bolsevizmus épül Orbániában

2023. június 23. 19:11

Magyarország, Oroszországhoz hasonlóan, a pártállami diktatúra visszaépítésének útján jár, az államilag vezérelt kapitalizmus tartalmával.

2023. június 23. 19:11
null
Révész Sándor
HVG

„Úgy néz ki most már, hogy »Brüsszel« eldöntötte, nem pénzeli tovább Magyarország hatalombitorlóit és kifosztóit, ha nem pénzelheti az országot magát nélkülük. Erre föl – úgy néz ki, most már – Magyarország kifosztói keresztet vetettek erre a pénzre. A mi pénzünkre. Cirka 30 milliárd euróra, több mint tízezermilliárd forintra. Megfosztanak minden magyar állampolgárt több mint egymillió forinttól. Annak érdekében, hogy a közpénzt, az állam által kezelt pénzünket továbbra is korlátozás és a közérdekre a legcsekélyebb tekintet nélkül átadhassák az országot uraló hatalmi körnek – önmaguknak.

Mihályi Péter úgy fogalmazott, hogy azok az irdatlan összegek, amelyek az ország egészségügyéből, közoktatásából, a pedagógusok fizetéséből, az infrastruktúrából, a gazdasági fejlődésből, a környezetvédelemből, a kultúrából, a színházak létszükségletéből, az államadósság menedzseléséből hiányoznak, nem ellopják az orbánokraták, hanem kapják.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. június 27. 08:20
Szerencsétlen hülye.
urban63
2023. június 24. 22:05
Faszika, nem a trottyi álltal vezényelt brüxelt akartál mondani, ami nem is állam, nem is federativ hanem amcsi birodalmi bábu... KA
B_kanya
2023. június 24. 18:11
Írja a révész "pedofilisember" prostisanya: " Megfosztanak minden magyar állampolgárt több mint egymillió forinttól. " https://mandiner.hu/cikk/20201209_szabo_timea_esete_az_ingyenpenzzel "Szabó Tímea a Mellár Tamással közösen tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: „Orbán Viktor akkor, amikor az uniós vétójával megfosztja a magyar családokat egymillió forint ingyenpénztől és helyette egy devizahitelt rak rá, ezzel hazaárulást követ el”. Ezek után a PestiTV riportere arra volt kíváncsi, hogy az Unió pontosan hogyan fogja folyósítani ezt az összeget a magyar családok számára, de válasz helyett a Párbeszéd politikusa odasúgta a mellette álló Mellár Tamásnak, hogy „nem kell rá válaszolni”. Végül a szintén a Párbeszédben politizáló Mellár Tamás vette át a szót és azt mondta: „az ön által feltett kérdés az tulajdonképpen nagyon jól mutatja az ön és a kormánypártok gondolkodását, mert azt gondolják, hogy ez a pénz, ez az európai uniós forrás ingyenpénz”.
Box Hill
2023. június 24. 17:44
Az Európai Parlament nyolc kommunista pártjával nincs bajod? Miért nincs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!