A Rákay Philip-Nagy Ervin-Sárosdi Lilla-Bermuda-háromszög

2023. június 13. 13:08

Impulzus-csihipuhi, ennyi volt ez, nem több.

2023. június 13. 13:08
null
Németh Róbert
HVG

„Két, de inkább három szempontból szimptomatikus, szinte esettanulmányba illő az a körbeposztolás, körbekommentelés, körbepengeváltás, ami az elmúlt napokban a nyilvánosság különféle felületein zajlott. A történet saját jelentősége nem nagy, nyilvánvalóan az egész pár nap alatt el fog múlni, hamarosan már szinte senki ne fog emlékezni arra, ami történt. Impulzus-csihipuhi, ennyi volt ez, nem több.

A szóváltás, amiben a főszereplőkön túl természetesen részt vettek a közösségi média közepesen fontos és névtelen aktorai is, mégis figyelemre méltó, ugyanis, mint a tenger cseppje, sok mindent mutat. Sokat elmond a hazai nyilvánosság természetéről, működéséről, a közbeszéd minőségéről, végül, de nem utolsósorban az ellenzéki közeg sajátos vezérelhetőségéről. Vagy dróton rángatható mivoltáról – kinek mi tetszik.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robertdenyiro
2023. június 13. 20:23
A Bermuda háromszög = az anyád picsája. Minden eltűnik benne. Még az akkora libnácikák is mint egy hvg-függetlenobjektív újságíró.
llnnhegyi
2023. június 13. 17:24
Esettanulmány a HVG szerkesztőségből! Atya Gatya! Télen sem fáznak! Persze,ha előbb a tehéncsorda frissen teríti be őket. Röhejes, libbcsikommcsi sajtó!
nemecsekerno_007
2023. június 13. 17:20
Ti ugyanezt csináljátok, ebből éltek. Így viszont kurva nehezen lesz innováció-alapú gazdaság.
Lajoss
2023. június 13. 15:53
..a semmihez sem értő zenetévés hülyegyerek..zseboligarcha..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!