Karácsony Orbántól tanul

2023. május 14. 08:21

A főpolgármester lakógyűlési levelével tegyék azt, amit Orbán konzultációs leveleivel szoktak.

2023. május 14. 08:21
null
Révész Sándor
HVG

„A »budapesti lakógyűlés« egy sötét orbánista ármány. Nem tudom, kin keresztül csempészték be a főpolgármester fülébe ezt a messzire bűzlő ötletet, de remélem, hamarosan lebukik az illető, és a főpolgármester körül dübörgő észkombájnok feljavítják a főváros védelmét az ártó szándékú szellemi behatolás ellen, és erősítik a főpolgármester veszély- és csalásfelismerő képességét.

A »budapesti lakógyűlésnek« egyetlen funkciója lehet: lokális ellenzéki csalásként legitimálni az országos hatalmi csalást, a »nemzeti konzultációt«.

A »budapesti lakógyűlésnek« az a metaüzenete, hogy a »nemzeti konzultációnak« csak a tartalmával van baj, magával az intézménnyel nincs. Márpedig demokrata így nem vélekedhetik.”

***

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2023. május 15. 08:17
Aki csupán másokat utánoz, attól mit várhatunk?!
Kotucso
2023. május 14. 20:43
Te meg tedd anyáddal szt amit az ilyen aberrált köcsögök szoktak. Baszd szájba!
akiaki
2023. május 14. 16:58
első kérdés: a révész a hülye? vagy hülye a révész?
Kormánypárti2
2023. május 14. 16:52
Szóval a hávégés patkány megállapította, hogy gelgőt átkúrták, és most legitimálja azt a csúnya antidemokratikus dolgot, hogy az embereket megkérdezik. Náluk hávégéseknél ez hatalmas vétek! Mármint ellenük, hávégések ellen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!