Magyarország az alkoholizmus versenyében maga mögé utasította a testvéri Oroszországot

2023. április 05. 12:50

A fényes siker még a Holdról is látszik.

2023. április 05. 12:50
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Nemzeti büszkeség: Magyarország felszabadulásának napján az alkoholizmus versenyében maga mögé utasította felszabadítóját, a testvéri Oroszországot. A dicsőséglista élén a magyarokat és az oroszokat a fehéroroszok követik – a magyar állam vezetői kihúzhatják magukat, mert ez a fényes siker még a Holdról is látszik, de nekünk, magyaroknak mégsem szabad megpihennünk a babérjainkon: amekkora tisztesség, akkora felelősség vezetni a béketábort. Csak így tovább, Magyarország! Előre kortyról kortyra mindhalálig!”

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Soeren Stache / dpa-Zentralbild / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2023. augusztus 06. 10:49
Többféle lista forog közkézen, van, ahol "csak" a 8. helyen állunk. Ezen a listán nem vagyunk elöl: worldpopulationreview.com/country-rankings/alcohol-consumption-by-country Egyébként sajnos 40 évvel ezelőtt is az "élen" jártunk.
Zétqró kalapincs
2023. április 07. 19:57
Fletó a vezérürü, miatta.... Hehehehe
Robertoo
2023. április 06. 20:29
Hát, akkor meg minek iszol, részeges disznó?
ThuleanPerspective
2023. április 06. 11:09
Jók ezek a megrendelt felmérések. Aki találkozott már szomszédos szlávokkal, de a lengyelek és a csehek is isznak mint a kefekötő, sokkal többet mint a magyarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!