A Mindenkikapjabe Párt

2023. március 13. 17:30

A Kutyapárt nem kéri semmire a választól bizalmát. De a semmiből nem lesz valami. Pláne nem demokratikus Magyar Köztársaság. 

2023. március 13. 17:30
null
Révész Sándor
HVG

„Kell-e egy országot mint egészt kormányozni? Ha nem kell, akkor tényleg bekaphatja mindenki, aki az egész ország kormányzásában kíván részt venni. Akkor lehet »kizárólag konkrét ügyekkel« foglalkozni. Akkor nem kell stratégia, nem kell rendszerben gondolkodni. Lehet úgy tenni, mintha nem is lenne általános értékrendünk, nem is kellene ilyesmi, mintha lehetne »konkrét ügyekben« állást foglalni irányadó értékek és átfogó célok nélkül. És lehet úgy is tenni, mintha senkinek nem lenne ilyen értékrendje, mintha mindenki csak hazudna, aki azt állítja, hogy van értékek vezérelte képe arról, miként és merre kellene az országot kormányozni.

A frászt,

mondja a Mindenkikapjabe Párt, nincs semmilyen pártnak semmilyen ideája, egyik sem azért szídja a másikat, mert mást gondol az ország javáról, hanem csak azért, mert jól esik a perverz lelkeknek a szidalmazás, egyébként pedig csak pénzt akarnak és hatalmat.

Akik ezt gondolják Magyarország politikai életéről, azok menthetetlennek vélik az országot. Azok tehát defetisták. Ha viccesek, jópofák és rokonszevesek, akkor vicces, jópofa, rokonszenves defetisták. Annál rosszabb. Mert annál népszerűbbek. Annál több levegőt, teret és választót vesznek el – az amúgy is kevésből – azoktól, akik komolyan gondolják, hogy az országot ki lehet menteni a rothadásból, amelyben van, s amelyet egyébként ezek az ötletdús és jótékony defetisták is rühellenek, és szellemes akciókkal röhögtetnek ki.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. március 13. 20:22
Nem tetszik neki, hogy máshol még van humorérzék?
kampman
2023. március 13. 19:21
Szegény ballibek, pedig nagyon rákészültek, hogy a kutyák behozzák nekik azt a 4-5 százaléknyi (és növekvő) fiatal, városi szavazótábort, akiket nekik az istennek se sikerül megszólítani. Abba persze századjára se gondolnak bele, hogy a kutyapártnak kb. mindegyik szavazója pont azért szavaz rájuk, mert soha senkivel nem állnak össze. Én is pont ilyen vagyok.
szürkeSzarvas
2023. március 13. 19:16
Abban is ti zsidók nyomjátok a primet,Sanyi.. Az egész "moslékellenzék" ti vagytok. Ami gáz. Az 1% részarányotokkal. Méghogy a numerus classus hülyeség volt! :)
chwf
2023. március 13. 19:15
Kutya egy dolog ez a konqrencia. Elindult az ugatás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!