Ellenzéki törvénytiszteletlenség

2023. március 29. 15:39

A főispáni címmel fölgyalázott pecsovicsnak ugyanis sajnálatos módon igaza van.

2023. március 29. 15:39
null
Révész Sándor
HVG

„Tavaly megírtam, miért nem helyes Horn Gyuláról közterületet elnevezni. A cikkem itt olvasható, az abban felsorakoztatott érveimet most nem ismétlem meg. Ezek a névadó személyével kapcsolatos észrevételek voltak, a névadás jogi vonatkozásaival nem foglalkoztam.

De most foglalkozom, mert a főváros nyakára ültetett pecsovics felhívta a fővárosi önkormányzat figyelmét arra, hogy a névadás törvénybe ütközik, ezért az arról szóló döntést meg kell változtatni. A fővárosnak záros határidőn belül döntenie kell. A helyes döntés csak az lehet, hogy a szóbanforgó angyalföldi sétányról szépen leveszik Horn Gyula nevét. A főpolgármester-helyettes minapi nyilatkozata azonban arra utal, hogy a főváros nem a helyes, hanem a törvénysértő döntés meghozatalára készül. De még meggondolhatják magukat.

A főispáni címmel fölgyalázott pecsovicsnak ugyanis sajnálatos módon igaza van. De még a Fidesz–KDNP-kollaboráns, neonáci testvérpártjának, a Mi Hazánknak is igaza van: a törvény kizárja, hogy Horn Gyuláról közterületet nevezzenek el.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2023. március 30. 11:08
"Révész Sándor HVG A főispáni címmel fölgyalázott pecsovicsnak " Klasszikus ballibsi zsidó fensőbbrendűség...
őrnagyőrnagy
2023. március 30. 10:48
pecsovizs... és te ugyan mi a szar vagy, baromarcú? Egy vén, üresfejű, tehetségtelen komcsi senkiházi.
akiaki
2023. március 29. 20:53
a révész névvel fölgyalázott sandor!
Sting61
2023. március 29. 19:39
Csak, hogy tisztán lássak!Nem ez a faszi mosdatta a pedofilokat?Lehet, hogy keverem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!