Töprengések nőnap előtt – valami baj van velem?!

2023. március 04. 12:49

Drága nőtársaim, nem unalmas 2023 márciusában még mindig a férfiakra mutogatni, mint ellenségre?

2023. március 04. 12:49
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„De komolyan, drága feminista zászló alatt felsorakozott nőtársaim, nem unalmas már a világ ezen emberjogizmusban tobzódó szegletében még most is, 2023 márciusában mindig a férfiakra mutogatni mint ellenségre?

Van épp elég baj körülöttünk, nem lehetne, mondjuk, a két nemnek (feltéve, ha ki tudunk egyezni abban, hogy az XX és XY kromoszóma alapján akármilyen unalmas is, »csak« két nem van) egymásra békésen, egymást tisztelve igent mondani?

De jut eszembe! Lehet, hogy mégis szorult belém egy adag feminizmus, ha nem is a trendi negyedik hullámból, de akkor is. A hír, hogy most épp egy német szépségversenyen aspirál királynői címre egy átoperált fiú, azért még kibillent a nyugalmamból.

Hölgyek, nem kéne nagyon sürgősen, amíg végleg nem lesz átnevelve és keresztbe-kasul átműtve, átgyógyszerezve a világ, újragombolni a dolgokat? Nem kéne tenni azért, hogy ne menjen el teljesen a maradék józan eszünk? És legfőképpen: nem kéne nagyon határozottan kiállni azért, hogy a lányaink ne egy ilyen torz, hazug és manipulatív világba nőjenek bele?

Erre tényleg köthetnénk szövetséget. Egy ilyen bátor feminizmushoz, ami a nőt nőként, a férfit férfiként tiszteli, örömmel csatlakozom!”

***

Nyitókép: Szent István Intézet

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Férfi
2023. március 08. 04:46
Nőnap? A Zoltánokat le se ejtik. Egyenjogúság? Már nő a Magyar Hadsereg Parancsnoka, a Köztársasági elnök, kötelező a követeléseiket teljesíteni, elmehetnek gyesre gyedre akár évekig, aztán 40 év munkaviszony után nyugdíjazzák őket, legalább 10 évvel tovább élnek, mint a férfiak, a legjobb munkahelyek az övéik, sosem kell keményen gürcülniük, mindig mint hímes tojással kell bánni velük, egyenjogúságról papolnak, pedig valójában ŐK nyomják el a férfiakat. A Második Vhban Irma Grese 23 éves volt, mikor kivégezték, annyi gaztettet hajtott végre. Pár éve a rendőrök kértek egy nőt, szálljon le a bicikliről, aztán, mivel nem tette, leszedték, erre hisztizni és vonyítani kezdett. Nők ölik meg a gyerekeiket, mikor kiteszik az újszülött csecsemőket, nők fekszenek az abortusz beavatkozás alá, de persze azt hazudják, hogy a férfi hibája, mintha nem neki kellett volna szétnyitnia a lábát. Az már kezd természetessé válni, hogy a nőknek mindent szabad, sőt: Engedjük őket előre, fizessünk helyettük, védjük meg őket, legyen spórolt pénzünk, amit majd elvernek, autónk, amit majd összetörnek (a legtöbb balestet nők okozzák) és mit kapunk cserébe? Csak a panaszkodást, a megbecsülés teljes hiányát. A kutyám jobban szeretném, ha lenne, mint ezeket az emberbőrbe bújt szörnyetegeket (tisztelet az enberiség azon nőinek, akik ebbe a 99, 99 % ba nem tartoznak bele)
syphax
2023. március 05. 14:18
P.S,: HELYESBITEK. NEM 1, HANEM 2 FELNŐTT-FÉRFI FIAM VAN..CSALÁDOSAK 5+2 UNOKÁMMAL.
putyliorkok
2023. március 05. 11:08
Nem csodálkozom, hogy ennek a kis rusnya törpe gnómnak frusztrációt okoz bármilyen szépségverseny. Ez a selejt fajta mindent és mindenkit gyűlöl
-Zsolt-
2023. március 05. 00:34
Tudtam, hogy Zsuzsika ezt nem fogja tűrni. 🤣🤣🤣 Drágaság! Saskia köszöni szépen, jól van, boldog, és nem foglalkozik a magyar kormánypropagandával, csak éli az életét úgy, ahogy ezt belül érzi, békében. A "torz, hazug és manipulatív világot" ti kreáljátok magatoknak, de legfőképp a többi magyarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!