Orvosperek újratöltve?

2023. március 04. 10:17

Nekem a gyermekorvosok pl. gyanúsak. Nem pedofilok ezek?

2023. március 04. 10:17
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Meghatódtam. A miniszterelnök gyönyörűen beszélt a svájci lapnak adott interjújában. Azt mondta, »részt kell vennünk Isten munkájában«. A maga részéről részt is vesz, az biztos. Egyelőre ugyan csak Mózes 1. könyvéig jutott el a részvételi lehetőségek tanulmányozásában, ott is Szodoma és Gomora történetéig, ahol is ezt a bűnös bagázst »kénköves és tüzes esővel« pusztítják el. Nálunk most egy másik bűnbeesett bandával, az Orvoskamarával szemben alkalmazza a kénköves és tüzes esőt. Csakis részvételileg, kissé tehermentesítve a Jóistent.

Nem is értem, mi ez a nyávogás. Most meg az a baj, hogy két nap alatt végigverték a kénköves és tüzes esőt a parlamenten? Hát semmi se jó? Amikor a pedagógus és ápolói béremeléssel vagy Finnország és Svédország NATO-tagságával húzták az időt, azért károgtak. Jó, hát van némi bosszú jellege a dolognak, de hát Szodománál nem volt? Ott pláne melegekről is szó volt, ez még a Kamaránál nem merült el, de majd fog. Nekem a gyermekorvosok pl. gyanúsak. Nem pedofilok ezek?

Azon persze lehet vitatkozni, a kötelező vagy az önkéntes kamarai tagság a jobb. Mondom: vitatkozni. De arról itt szó sem volt. Nem feltétlenül vagyok rá büszke, hogy a mi kormányunk szüntette meg a kötelező tagságot. Nem azért, mintha nem lettek volna érvek az önkéntesség mellett is, hanem azért, mert ezt nem a Kamara vezetésével zajló politikai-szakmai vita közepén kellett volna megtárgyalni, kölcsönös indulatok közepette. Ám akkor legalább öt hetes, valódi vita folyt az országgyűlésben, mindkét oldalon megfontolandó gondolatokkal. Most viszont nem is kérdés, hogy csak a megtorlás és kinyírás volt az egyetlen szempont.”

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2023. március 06. 11:01
Kössük már fel, ahogy az minden kommunistához egyébként is illik.
optimiska
2023. március 06. 09:59
Senkinek nem kötelező kilépni a kamarából. Nekem inkább a központi ügynökök gyanusak, akik bármelyik külföldi hatalmi köpontot szívesen szolgálnak. Idikóval az élükön.
khomeini
2023. március 05. 22:55
az igazi orvosperek: https://24.hu/tudomany/2017/08/13/zsido-ertelmisegieket-vegeztek-ki-sztalin-parancsara/ Ildikó néni már csak tudja, mik voltak ezek, mert az elvtársai követték el.
masikhozzaszolo
2023. március 05. 12:40
A gyermekorvosok.. Nem is értem. Egy ilyen agylódulásnál nem merül fel Ildikóban, hogy a szülésznő és a dada eleve milyen céllal húzza ki a gyereket a szülő 1-2-ből? Ez kimaradt az agymenésből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!