Felháborító, hogy Gulyás náci szófordulattal magyarázza a kormányzati lopást

2023. március 09. 15:33

A mai kormányinfón Gulyás Gergely „magyarellenes, faji alapú bosszúnak” nevezte azt, hogy magyar egyetemek eshetnek el az uniós pénzektől.

2023. március 09. 15:33
null
Barkóczi Balázs
MTI OS

„A mai kormányinfón Gulyás Gergely "magyarellenes, faji alapú bosszúnak" nevezte azt, hogy magyar egyetemek eshetnek el az uniós pénzektől. Az Árnyékkormány felháborítónak tartja, hogy a Fidesz képes a nyilas vészkorszak 600 ezer magyar áldozatának emlékét is meggyalázni akkor, ha saját korrupt rendszerét, a hozzájuk lojális kormánytisztviselők közpénzzel való kitömését kell magyarázni.

Legyen világos: az Európai Bizottság a folyamatos kormányzati lopások és a fideszes mamelukok élethosszig tartó kuratóriumi tagsága miatt helyezte kilátásba az Erasmus+ és Horizont Europe programok felfüggesztését Magyarországon.

Sőt, a Fidesz pont a héten szavazta le a Parlamentben az Árnyékkormány azon javaslatát, miszerint az összes kormánytisztviselőt ki kell zárni az egyetemi alapítványok kuratóriumaiból. A mai napon Gulyás Gergely ismét bizonyította, hogy nem csak tisztesség, de egy szemernyi jóérzés sem szorult beléjük. Továbbra is az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, ha a magyar hallgatók és oktatók érdekében hozzá akarunk jutni az uniós forrásokhoz.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2023. március 10. 14:47
hülye vagy te barkóczi
Aerion
2023. március 10. 08:58
Emberiségellenes bűnöző moslék. Közeleg a felelősségre vonás ideje.
Vakfolt
2023. március 10. 06:30
"a Fidesz képes a nyilas vészkorszak 600 ezer magyar áldozatának emlékét is meggyalázni akkor" Így tél végén látszik, hogy kimerültek a vitaminraktáraid, kicsinyes, lusta, depressziós és motiválatlan vagy.
5m007h 0p3ra70r
2023. március 10. 01:02
"Továbbra is az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye" Kizárólag és csakis. És aki nem reménykedik az együtt lop a zóbánnal! Meg persze fasiszta is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!