A nácik mi vagyunk

2023. február 20. 17:47

Az antifasiszta aktivizmus mai pesti főhősei és főkereplői számára mi is nácik vagyunk.

2023. február 20. 17:47
null
Révész Sándor
hvg.hu

„Egy honvédő háború összeragasztja a legkülönbözőbb felfogású embereket. Egy létéért küzdő ország nem lehet válogatós. Azoknál a kommunistáknál, akik nácizzák Ukrajnát, senki nem tett és nem tesz ma többet az antifasizmus hitelének rombolásáért. 

Az antifasiszta aktivizmus mai pesti főhősei és főkereplői számára mi is nácik vagyunk. A kitöréstúrázókkal egylényegűek. Ahogy nekik, úgy nekünk is ordíthatnák, alkalomadtán majd ordítják is, hogy takarodjunk. Rólunk van szó, Európa demokratikus törzséről, diktatúraellenes, agresszorellenes polgárságáról, akik támogatjuk Ukrajna ellenállását az agresszorral szemben abban a meggyőződésben, hogy az ő harcuk a mi harcunk.

Azok a (rosszabbik fajta) kommunisták tolják fel magukat náciellenes élcsapatnak, akik azonosulnak az agresszió alaptézisével, miszerint Ukrajnában a nácizmus uralkodik, és Oroszország ott a nácizmus ellen harcol.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2023. február 21. 11:20
aktion / reaktion action / reaction
szürkeSzarvas
2023. február 21. 10:28
Te Sanyi a gyűlöletzsidaink "light" változata vagy.. :)
Osztap Bender
2023. február 21. 06:10
A nácik mi vagyunk Ti zsidók vagytok galambocskám, liberális bolsevik nácivá válásotok még csak folyamatban van. Talán ennek első megnyilvánulását láthattuk a napokban. Az öreg postarabló, (alias Dzsugasvili), talán még üdvözlő táviratot is küldött volna a bátor szurkálóknak.
mijjamano
2023. február 21. 03:04
a lényeg, hogy fosagyú szarpatkány mindenki, aki nem képes elfogadni: a "náci" (eredetileg nazi) szó jelentése: a NemzetiSzocialista Párt tagja. Ez a párt 1945 végére MEGSZÜNT! Tehát, kedves fosagyú szarmajmok, azóta esetleg VOLT nácik lehetnek, akik ma már legalább 80 évesek! . Az, hogy a szómágiát használó népcsoport a "meleg" szó mellett még ennek a szónak is új, neki tetsző jelentést próbál adni, az csak azt jelzi, mekkora sötét barmok azok, akik ezt nem látják át és barom módjára makogják lassan már jelentés nélkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!