Nekem sem tűnt fel, hogy eltűnt Dobrev

2023. február 14. 19:03

Amióta viszont kitört az EU korrupciós botránya, és sorra tartóztatják le a balos képviselőket, hallgat, mint szar a fűben.

2023. február 14. 19:03
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„És tényleg! Ti észrevettétek? Milyen igaza van Demokratikus Mémek – Keresztény Mémek-nek. Mert nekem sem tűnt fel, hogy eltűnt Dobrev. Eddig mindig ott sipákolt mindenütt. Lelőni nem lehetett. Nap nem múlt el, hogy ne fröcsögött volna valahol.

Amióta viszont kitört az EU korrupciós botránya, és sorra tartóztatják le a balos képviselőket, hallgat, mint szar a fűben.

Ez egy abszolút tudatos politikai taktika. Mivel nyilván van vaj a füle mögött, de úgy érzi, volt annyira rafkós, hogy megúszhatja, ezért megpróbálja átvészelni, kibekkelni ezt az időszakot. Hogy nehogy ezalatt »ráégjen« a sztori, de legalábbis ne forogjon a neve az ügy kapcsán, nehogy valakinek eszébe jusson komolyabban felkérdezni, ezzel tematizálni a közéletet. Ezért inkább elbújik, és a sameszaival végezteti a piszkos munkát, ők próbálják kreálni az elterelő sztorikat, hergelni az embereket mindenféle mással.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. február 15. 15:30
"..eltűnt Dobrev"......IZÉ "A DOBREFF"? A BALFASZOKNAK LEHET, HOGY HIÁNYZIK. NEKEM KÁBÉ ANNYIRA, MINT EGY NAGY PÚP A HÁTAM KÖZEPIRŐL.... Mindenestre tényleg GYANÚS, HOGY MIÉRT ÉPPEN MOST "VÁLT KÖDDÉ" ez az undoritó bulgárzsidó főpicsa.....
01234567890
2023. február 15. 15:02
Zsóti! Remélem a kecske nem tünt el, ha nem rendben van a szxuális életed. Az asszony féltékenykedik? Hármasban próbáltátok?
llnnhegyi
2023. február 15. 12:32
A RIBANC komenista Klara szar is, szar evő is eccere! Ezé' bú'kál!
csjanos
2023. február 15. 11:58
....a büdösszájú kapanyél....most kussol...pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!