Milyen lenne, ha műalkotások rongálnák meg az aktivistákat

2022. november 18. 19:35

Tudom, a köztéri szobrok se szarhatják le a galambokat, de néha azért eljátszom a gondolattal.

2022. november 18. 19:35
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Tudom, a köztéri szobrok se szarhatják le a galambokat, de néha azért eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne, ha műalkotások rongálnák meg az aktivistákat, akiknek egyetlen eredményük van: széles körben utáltatják meg a környezetvédelmet.”

Nyitókép: MTI/AP/Letzte Generation Österreich

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2022. november 21. 13:08
Istenem, ha ilyenkor ott lehetnék egy viperával a zsebemben..... Addig verbném a kezét, az ujjait, amíg darabokra nem törnének! Aztán gondolkodhatna, mit is rontott el, s mennyi az értekmes emberek tűrőképessége a rohadt libsi mocsokkal szemben.....
Szorgos Lajhár
2022. november 20. 09:12
A bécsi fekete löttyel, ill. az oslói Monolith összefestékezésével szintet léptek. Az első tudtommal maró hatású, a második pedig norvég nemzeti kincs.
csabi57
2022. november 19. 14:45
ideje lenne.
kovsa
2022. november 19. 11:59
A műalkotás ugyan nem tudja megtenni ezt (műalkotások rongálnák meg az aktivistákat), de a bíró megtehetné. Ezzel szemben a bíró azzal indokolta az enyhe büntetést, hogy nem akarja az "ügyet" (környezetvédelem) ellehetetleníteni. Azt nem is kellene, de a büntetés nem arra való, hogy elrettentse a potenciáli bűnelkövetőket a bűncselekményektől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!