Elérkezett az újratervezés ideje!

2022. szeptember 10. 09:15

Döbbenjünk rá, hogy mennyi felesleges utat megtettünk, milyen sok értelmetlen beszélgetést folytattunk, lim - lom kacatot összevásároltunk.

2022. szeptember 10. 09:15
Böjte Csaba
Facebook

„Elérkezett az újratervezés ideje! Döbbenjünk rá, hogy mennyi felesleges utat megtettünk, milyen sok értelmetlen beszélgetést folytattunk, lim - lom kacatot összevásároltunk, milyen sok szükségtelen beruházás húzza a hátunkat! Döbbenjünk meg, de ne essünk kétségbe, hisz kétezer éve a Jézus Krisztus által mutatott keskeny út előttünk áll!

Egy dolgot tehetünk, alázattal bűnbánatot tartva, a krisztusi egyszerűség, a becsületes munka, az alázatos testvéri szeretet útjára lépve, bármennyire is fáj de kivesszük a magunk szeméből a gerendát, a bűnös nagyravágyás, a mohó, mindent felfaló önzés, a parázna kevélység vakságot okozó gerendáját! A történelemben ha visszanézünk láthatjuk, hogy minden bűnből, a megannyi válságából ez volt az egyetlen kivezető út! Nem egy sehova nem vezető zsákutcába torlódik az emberiség, hanem, s ezt a vakságot okozó gerendák nélkül látni fogjuk, hogy ott állunk az évezredek óta épülő Isten Országának a kapujában!

Szeretettel, Csaba t.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
packó_
2022. szeptember 11. 10:20
A Mandiner nagyon félrement sok tahóval, mint IED meg ezek.
Akitlosz
2022. szeptember 11. 00:04
Ennek a fickónak egyetlen témája van csak, Jézus. S akkor ő prédikál az értelmetlen beszélgetésről? Mit nem sikerült neki eddig megbeszélnie Jézusról 2000 év alatt?
Sulammit
2022. szeptember 10. 13:47
Remélem, hogy nem csak ott állunk, álldogálunk, hanem bebocsájtást is kapunk Isten országába.
szürkeSzarvas
2022. szeptember 10. 13:20
A farizeusok nem fogják megerteni,amit akart mondani..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!