A Fidesz a megszorítások útjára lépett

2022. szeptember 05. 09:20

Orbán Viktornak nem az EU-val kellene feleslegesen veszekednie, hiszen emiatt rengeteg uniós forrás forog kockán.

2022. szeptember 05. 09:20
null
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Az egész ország számol. Családok és baráti társaságok, vállalkozások és cégek, önkormányzatok vannak bizonytalanságban. Az árak az egekben és egyre csak nőnek. Szegénység és elszegényedés fenyeget. A Fidesz a megszorítások útjára lépett.

Orbán Viktornak nem az EU-val kellene feleslegesen veszekednie, hiszen emiatt rengeteg uniós forrás forog kockán, pedig ezekre óriási szüksége van az országnak. A kormánynak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ezeket a forrásokat megkapja az ország.”

Nyitókép: Kunhalmi Ágnes Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2022. szeptember 05. 18:19
Ágikának szóljon már valaki, hogy azért van tartva, hogy forgó szoknyában spiccesen nevetgéljen és beintegessen hátulról mások interjújába, és ezzel szórakoztassa a közérdeműt, nem kell megnyilatkoznia a képességeit meghaladó dolgokban, mert a végén megsérül :)
akiaki
2022. szeptember 05. 17:56
a torkodat szoríccsa?
machet
2022. szeptember 05. 17:38
Ne legyél ostoba,ez nem veszekedés.Ez érdekvédelem.Ja te nem ismerhetsz ilyet,neked mindig megmondták mit kell csinálnod.Politikusnő.
zakar zoltán béla
2022. szeptember 05. 17:24
mmmmmmmmmmmmmmmmmmssssssssssszzzümpé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!